Květen 2013
- Otevřená skupina
Pro ty, které našly v srpnu //
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (23)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@péťaskléňa no a ty čekáš první? protože jsem se jen tak chtěla „srovnat“ s někým kdo má zkušenost… a s někým kdo to bere… mám totiž výčitky, že toho „druhýho“ zanedbávám
u Tádi jsem je brala celé těhotenství i v kojení… nenarodil se mi přerostlí prcek, jak to každý těm vitamínům přikládá a ani se mi nezhroutila imunita po jejich vysazení… ALE přičítám jim hodně, že mám chytrého a vnímavého klučíka… tak teď mi leží v šuplíku nemám čas si ani vzpomenout, že je mám brát a mám strach, že toho druhého ošidím
já nevím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@edithkaa Četla jsem jakousi studii o tom, že opravdu má užívání kys. listové v celém těhu i při kojení vliv na řeč a jemnou motoriku, ale moje gyn. to zařadila mezi reklamu. Radí vitamínky hlavně v prvním trimestru a pak už to nechává na každým podle osobního uvážení. Pravda je, že já listovku začala jíst až jako těhu (nebrala jsem ji čtvrt roku napřed) a teď to taky flákám. Uvidíme. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@péťaskléňa tak to jsem zvědavá
kluk je přes ruce šikovnej, tak to by i odpovídalo…a v půl roce začal říkat máma, táta… ale zavedla jsem dudel kvůli cucání palce…a občas mluví se zavřenou pusou, jako s dudlíkem
ale jinak mu říkám rádio… co mu ukážu ví… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, děkuji za názory, ale vzhledem k tomu, že je takhle od nějakého 13.tt a nehla se, tak už asi těžko. Kor u těch centrálních…To je nejhorší..mno musim si zažít opravdu vše… Jinak s tou listovkou, brala jsem ji pravidelně asi do 22.tt a teď jak jsi vzpomenu. Mám tam eště pár pilulí, tak je doberu a už kupovat nebudu… @péťaskléňa - s tou chůzí to mám podobně, taky jsem včera ve městě funěla jak lokomotiva
Holky, buďte rády, že nemáte velká prsa. Já mám normal 75-80G, kojici jsem si objednala 80H a jsem zvědavá, až se mi nalejou, zda se mi tam budou vejít, chi chi. co bych dala za malá, aspoň B nebo C. ale to je jako s vlasama, kdo má rovné, chce kudrnaté a naopak
A taky se říká, že kdo má velká prsa, má málo mléka..Tak vám dám vědět, jak to budu mít..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak tak koukam, tak se tu resi prsa
.
No ja nikdy zadne nemela a po druhe dceri se mi ztratily jeste vice, ze jsem nemusela nosit ani podprdu, max tak 75A
, no jelikoz uz jsem treti dite nechtela, tak jsem si pred 4 lety nechala poprsi zvetsit a ted mam 75-80B co je akorat, manzel mi to vymlouval, ze mu to staci, ze na to nemam chodit, ale ja se citila hrozne, proste jako prkno a na koupalistich jsem si ani triko nesundala, jak jsem se stydela, ze jsem plocha
. Ted jsem spokojena a mam klid. Jinak opravdu ke kojeni velka prsa nepoterebujete, me se vzdy po porodu prsa zvetsily az na kosicky C-D takze opravdu nabudou az o dve cisla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a jinak tehu vitaminy neberu, sem tam si zobnu listovky jak si na ni vzpomenu. U prvniho jsem brala vitaminy a u druheho uz ne, zda se mi to abytecne vyhozene penize, ty vitaminy mame preci aji v ovoci a zelenine, takze proc utracet za umelotiny??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paja R Také mám v plánu zvětšení (normální velikost 75A), ale schválně to nechávám po dětech, co kdyby náhodou
. Kde sis je nechávala dělat, jestli se můžu zeptat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivonnet v Ostrave na soukrome klinice u Dr. Lucaka. Drive jak na to pujdes, tak si to poradne promysli, po probuzeni je to nehorazna bolest a prvni tyden se neobejdes ani na zachode bez pomoci druhe osoby, ponevac te boli i jak pohnes prstama na rukach!!! Jsem rada, ze to mam zasebou, ale reknu ti, ze kdybych vedela co to je za bolest, tak bych asi do toho nikdy nesla a to ja vydrzim hodne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo tak ohledně prsou, celou střední jsem byla nešťstná, že nemám nic, po malým jsem měla B-C a teď jsem zatím na D a asi to zatím už i vydrží. Věřím že na velikosti nezáleží, já je měla najednou velké a mléko nikde
Ted me stve ze nemam ty svoje max B, protoze sice jsou vetsi, ale bez podprdy trosku koukaji na na zem ![]()
Já začínám asi trpět nějakou úzkostí a strachem, jsem zralá na psychiatra, tak doufám že je to jen hormonama a po porodu bude vše OK. Mam strach jak to zvladnu, jaky to bude milovat obe deti stejne, abych malyho neodstrkovala, abych prezila porod, co by pak bylo s detmi, aby mala nebyla porad nemocna, protoze malej miminkovský obdibí zvládnul s první rýmou v 11 měsících a tak…No fakt jako masakr…kolikrát se mi ty hnusný myšlenky nedaří vytlouct a nejsem schopna nic delat…To si u prvniho tehu nepamatuju, tam jsem furt se bala o mimi a najednou se bojim o vsechno
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AndrejkaFr - koukaj na zem a máš D? Co mám říkat já. O pevnosti mluvit nemůžu, když jsem zkusila se v léťe opalovat nahoře bez, tak jsem měla bílé kola pod podpaždím
A manžel si ze mě dělá srandu, že jsou rosolovité…Když se ke mě tulí, většinou mi div nerozdrtí bradavku… Takže o koukání na zem toho vim
Jinak s tou depkou, co máš, asi je něco ve vzduchu..Taky jsem včera dostala strach a panickou hrůzu, že určitě budu v těch 7%,které při mé dg umírají, že jsem na to dost mladá, že neuvidim malou atd… ale jsme přece bojovnice, když jsi zvládla první porod, zvládneš i tento, a lásku mezi dvě děti rozdělíš určo spravedlivě(já to mám takto s našim pejskem, je jak dítě tak nevíme, jak bude reagovat) a vše v pohodě zvládneš. Musíme myslet pozitivně, pohlaď bříško, ať mimi ví, že ho miluješ a že se na něj těšíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@edithkaa ty jo, tak na 27tt mas teda pekne a malinkate brisko
ne jak ja takovy buben ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Jay_01 , 30.8.24 13:55
- Náměsíčná , 8.9.19 17:28
- Risanka , 10.2.19 03:38
- SarkaMladkova , 20.5.18 08:43
- iwn , 18.4.14 17:05
- Pétik80 , 4.4.14 09:53
- kikous12 , 26.3.14 14:21
- Kachan , 20.3.14 22:16
- naty78 , 20.3.14 20:11
- Bohy01 , 18.3.14 20:30
- AndrejkaFr , 28.2.14 20:57
- raciolka , 7.2.14 08:49
- Pet5 , 2.2.14 11:51
- pooplach , 30.1.14 17:10
- Leopoldina , 18.12.13 20:06
Moderátor skupiny
Nové diskuze
První auto Ford fiesta
- 1.6.26 00:06
- stinga
- 2
Odstranění nosní mandle u deti
- 1.6.26 05:18
- ProfZav
- 3
Ozdravovna Bedřichov kdo byl?
- 31.5.26 21:15
- Anonym K
- 1
Intimní fotografie mužů vs žen
- 31.5.26 21:54
- M_Vladim
- 3
Velký vietnamský obchod s oblečením v Praze?
- 1.6.26 04:46
- Cenarius
- 5
Jak moc je běžné, že člověk prostě nemá...
- 1.6.26 05:25
- Tomie
- 35
Přechod z Xados na Aerius?
- 31.5.26 19:19
- Doctus
- 3
Cestování ve vícečetném těhotenství, vaše...
- 31.5.26 22:32
- Markéta188
- 6
Máte někdo cestu do Zary Praha?
- 31.5.26 19:22
- migmina
- 3
Je možné použít Vinted k přeprodeji?
- 31.5.26 22:30
- stinga
- 9
Nové příspěvky
Řešily jste někdy zvýšený kortizol?
- 1.6.26 05:42
- LadaSva
- 5
Výpověď a výpovědní lhůta
- 1.6.26 05:38
- Beruska999999
- 16
Odmítnutí povinného očkování
- 1.6.26 05:30
- Anonymní
- 177
Jak moc je běžné, že člověk prostě nemá...
- 1.6.26 05:25
- Tomie
- 35
Odstranění nosní mandle u deti
- 1.6.26 05:18
- ProfZav
- 3
Velký vietnamský obchod s oblečením v Praze?
- 1.6.26 04:46
- Cenarius
- 5
Hosté na svatbě
- 1.6.26 02:53
- Anonymní
- 163
Dětské cyklistické brýle
- 1.6.26 02:05
- evca567
- 6
Milenky sem nová diskuze