Květen 2013

• Otevřená skupina

Pro ty, které našly v srpnu //

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.2.13 18:39

Holky utiká to, ale určitě to DÁME :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
5.2.13 18:40

Musíme to DÁT!!! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.13 18:44
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
5.2.13 19:28

@péťaskléňa - tak to je podle mě dobře, že se neotvíráš, ne? No já mám pití u postele, ale pořád chodim něco jíst a musim chodit s pejskem ven, ale šidim to. Kroutí se mi prsty, že nemůžu umýt nádobí, vařit, uklidit a běžné denní věci. Ale udělám pro malou maximum, aby tam do toho 34.tt vydržela, ale přiznám se, mám hrozný strach :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.13 19:48

@chcimimi1 Jj, to je právě jedině dobře, jinak už ležím v nemocnici na kapačkách. Právě že jsem 24+5tt a tak taky ještě potřebuju těch 10 týdnů minimálně. Ležím už přes 14 dní a první tejden byl krutej. Přesně jak říkáš, neuklidím, neumeju nádobí, ani vypraný prádlo z pračky nevyndávám. Jsou chvíle kdy je mi kůli tomu hrozně, ale kdybych byla v nemocnici, neudělala bych doma taky nic a navíc by tu byl partner sám a přesto, že je soběstačnej, myslela bych na to, jak to tu zvládá a byla na nervy. A strach mám taky, ale to maj podle mě všechny těhulky, i ty „bez potíží“, protože tady v deníčkách najdeš, jak miminka narozená v 25tt jsou v pořádku a krásně rostou a těsně termínová miminka se nenarodí. Vždycky se může něco zvrtnout, ale říkám si, že dělám všechno proto, abych byla s malou v pořádku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martamikmik89
5.2.13 20:19

:-) Taky se, az na ten porod, moc tesime.ale hrozne to uteklo, pamatuji si kdy jsem „nedavno“ ve 3.tydnu zjistila, ze jsrm tehotna a ejhle je tu 6.mesic..chci se zeptat. jestlipak uz jsou u nektere z vas na briskach uz videt ty tak zvane „vlny“ pohyby? :-)

• Citovat
  • Upravit
5.2.13 20:22

Martamikmik: Občas, hlavně když promluví taťulda.  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martamikmik89
5.2.13 20:48
@péťaskléňa píše:
Martamikmik: Občas, hlavně když promluví taťulda. :lol:

Uz se na nej tesi :-)

• Citovat
  • Upravit
5.2.13 20:57
@Martamikmik89 píše:
Uz se na nej tesi :-)

No on není z pracovních důvodů moc doma, takže je pro ni „vzácnost“ ho slyšet. Ale není to pokaždý. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
5.2.13 21:32

@péťaskléňa -ty jo, jsi v nemocnici, jo? Tak to ti nezavidim.Ja jsem slibila, ze budu hodna, tak se snazim to dodrzovat. A taky si rikam, ze kdybych byla v nem.,nic bych taky neudelala…Ale proste me to rozciluje, ze nemuzu na nic sahnout..No vzhledem k tomu, ze jsme po 2.Ivf,tak mam este vetsi strach, ale doufam, ze to nejak dotahnem, nic jineho mi nezbyva…Jinak pohyby vlny mam, jsem schopna celou dobu pozorovat, ale kdyz ji chci nahrat, tak jako kdyby to vedela a prestane :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.13 21:39

@chcimimi1 Nejsem v nemocnici, jen říkám, že kdybych se otvírala, tak bych už byla..
A určitě to dotáhnem, jsme holky šikovný :!
A přesně jak říkáš, když chci aby se malá tatínkovi ukázala, jak se chruje, tak nic. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
6.2.13 11:33

Caute holciny :kytka:
pekne jste se nam tady rozklabosily :lol: ja mam take narizeny klidovy rezim a jsem doma, protoze na posledni kontrole mi rekl dr ze jsem na 1 cm otevrena, ted v patek jdu na dalsi kontrolu tak jsem zvedava co a jak, taky se mi nechce rodit predcasne, ale nadobi a pracku si delam normalne, samozrejme s rozumem a v klidu, ne jako vzdy rychle, rychle abych to mela zasebou :-). Muj maly v brisku sebou pekne mele, to mate videt ty bubliny na tom brise jak se pohne :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
6.2.13 12:23

@péťaskléňa - už tomu rozumim, když jsem si to znova přečetla, ale ten začátek je jako když tam jsi. Musíme udělat maximum. Já momentálně mám docela silné bolesti jako na MS, tak snad to brzo přejde, nemám z toho dobrý pocit.Na to, že mám břicho pořád jak kámen, si už zvykám…Ale z tohodle mám strach @pajar -jsi otevřená, jo? Tak buď na sebe opatrná a žádné kraviny. Kolikrát jsem taky četla, že byly takhle brzo otevřené a nakonec porodily až po termínu. Tak se drž. Musíme bejt holky opatrné, ať to dotáhneme co nejdál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
6.2.13 13:23

@chcimimi1 presne tak musime byt opatrne, vzdyt ted nemame zodpovednost jen za sebe, ale i za ty kulisky co nosime pod srdcem :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.13 13:23

@Paja R Tak dovolila bych si říct, že už asi víš, co si můžeš dovolit. Já čekám první miminko a každý píchnutí je pro mě jak požární poplach. Taky jsem neotěhotněla snadno (ikdyž nakonec přirozenou cestou) a mám strach si říct: nevadí, vyjde to příště.. Ale je mi jasný, že neriskuješ, tak jen dál v klidu a opatrně ;)
@chcimimi1 Tak to už bych letěla k doktoru jakej já jsem strašpytel. Mě píchá jakoby pod levou kyčlí, ale říkám si, že to je úpon a je to z toho jak celej den ležím na levý straně. Kontrolu mám v úterý, ale pokud to bude horší než to je (jen otravný) tak ke gyn. zajdu hned. Je mi jedno jestli si bude myslet že přeháním. A tak doktorku mám dobrou, ta by mi nic neřekla, ale ta jedna sestra tam je taková, že všechny jsme úplný husy a ona přece ví, že simulujem..
Tak chcimimi odpočívej ať je líp, třeba zkus i chvilku spát, mě to občas pomůže. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny