Květen 2013

• Otevřená skupina

Pro ty, které našly v srpnu //

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
363
6.2.13 16:13

@péťaskléňa - no vzhledem k tomu, že jsem u dr byla včera, a čípek se zatim nějak nezkracuje, tak raději jen ležim. Občas to cítím víc, občas míň…Láduju do sebe i magnezii v tekuté podobě. Malá o sobě dává vědět, tak to mě trochu uklidňuje… jinak u tebe to mohou být ty vazy, vždyť už máme dělohu jako fotbalovej míč :) @Paja R -přesně tak, už nemyslíme jen za sebe, ale i broučky, co máme v bříšku… Tak ty jsi nakonec byla na OGTT? Já myslela, že ses na to vyprdla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.13 16:39

@chcimimi1 Tak já teda určitě. 10kilo navrch a většinu jen na břiše. Tak se vážně ani nedivím. Jen je to pruda.. :? Ale zutra budu 25tt. Utíká to. JUPÍÍÍ! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
7.2.13 09:11

@chcimimi1 jj zlaticko, nakonec jsem tomu OGTT podlehla a sla tam :D, no a samozrejme dopadl na jednicku a ani ty hodnoty se nejak moc nelisily. Takze jsem mela pravdu, ze u me je to zbytecne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
7.2.13 11:11

@péťaskléňa - tak já mám nahoře 6kg, a většinu mám taky na břiše, trochu pas a zadek, ale ten jsem skoro žádnej neměla :) Mě to teď docela utíká, i když nechápu, jak je to možné, když lezim. Já dnes končím 26.tt @Paja R -tak to je fajn, že to hodnota byla podobná, ale pro klid duše je lepší tam zajít, co? Já myslela, jakej to bude opruz, ale celou dobu jsme si povidaly eště s jednou těhu, tak to uteklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
7.2.13 15:13

@chcimimi1 jj, nas tam bylo asi 10 tehulek a mela jsem ssebou manzela, takze jsem se nenudila :-). Teda do te doby nez tam usnul :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
7.2.13 20:26

Holky a jak jste na tom s výbavou? Jaké budete kupovat pleny? A ubrousky? ja premyslim, zda si nemam radeji nekam pripravit nejake veci do porodnice, preci jen u te vcestne placenty je riziko krvaceni…a chci videt manzu, jak mi bude kupovat porodni kalhotky a vlozky…A kojíci podprdu a kosily, mam velka prsa.Tak si to asi objednam pres net, doma to mit na hromadce ve skříni pak mít můžu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.13 22:46

@chcimimi1 Hele pleny a ubrousky mám od každý větší značky jeden balík a budem zkoušet na co budem nebo nebudem alergický. Jednorázový kalhotky jsem si koupila v DM a podprsenku budu schánět až se rozkojím, do tý doby mám jen větší bavlněnou. A z výbavy nemám doma skoro nic, ještě čekám co se mi sejde od rodinky a známejch..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
9.2.13 10:04

Tak ja pleny neresim, ja budu latkovat a jednorazovky budu pouzivat jen jak pojedeme k lekari nebo nekam daleko ci na navstevu, jinak ubrousky uz mam zatim 3 baleni. Kojici podprdu nemam a ani kupovat nebudu, jsou to zbytecne vyhozene penize, nikdy jsem ji nepouzivala, ja pouzivam tu sportovni a z ni to peso jde krasne ven a nikde netlaci, takze kojeni super. A do zakladni vybavy mam jen par hadriku, mimco toho moc do zacatku nepotrebuje :-), jeste shanim kos na mimi, protoze nechci postylku a kocar koupim az tak 2 tydny pred porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
10.2.13 19:12

Holky tak s těma podprdama vám to závidim, já s mou velikostí 80 G bych se u sportovní nečapala. Tak jsem si objednala teď jednu rovnou i s kojící košilí. Tak jsem zvědavá. A kolik si tak budete kupovat balíků vložek? Myslíte, že tak 2-3 stačej? A jak to budete dělat při koupání mimča, budete používat jen vodu a třeba občas mýdlo nebo nějakou emulzi? A pak jen namažete olejíčkem/krémem/mlékem, a to jen taky občas? Aby si to mimčo zvyklo na ph a mělo dobrou pokožku krs vysušování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
10.2.13 19:43

@chcimimi1 Ja vzdy davala ten detsky sprchovy gel primo do vody a v tom deti vzdy umyvala a takto to budu delat i ted a po koupely namazat bud olejickem, nebo telovym mlekem, ale i obycejna Nivea je velice dobra na detskou pokozku. Jinak porodnicke vlozky jsem mela vzdy jen 2 baliky a ty mi stacili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.13 19:56

Hele vložky rozhodně 3 balíky, oni doktoři vůbec nedoporučujou pak ty „igelitový“, ale 3 mi snad budou stačit než bych si došla popřípadě dokoupit další..
A jelikož jsem alergická na 99% kosmetiky, tak budu nejdřív zkoušet na mimišáka jen vodu a klasický dětský mejdlo (používám i já, jinak mám ze všeho jakoby ekzém, tak snad prcek bude zvládat taky) a pak si asi nechám poradit něco v lékárně, nějakou hypoalergení mimikosmetiku. Naprosto nemám představu po čem se osypem, protože já se vážně loupu skoro po všem. Taťulda už si dělá legraci, kolik bude mít novejch mejdýlek, protože po mě to musí vždycky domydlit. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
16.2.13 17:24

Ahoj holky :-) taky rodím v květnu :-) teď jsme 27tt
jak tak čtu, tak skoro všechny odpočíváte…to vám upřímně závidím :palec:
mám doma 13.měsíčního kluka a pořád ho musím tahat a tak…žádný šetření, jen jsem se naučila s ním spát 2× denně na hodinu a už bych bez toho byla vyřízená :-) potkala jsem tetu a říkala, že nemám žádný břicho 8o na konec 6.měsíce… tak by mě zajmalo jaký máte bříška vy? nechcte mi sem hodit fotku? abych se koukla, jak moc ho mám malý? ikdyž mě příjde akorát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
16.2.13 17:44

@edithkaa ahojky a vitej :kytka:
a kolik jsi pribrala??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
16.2.13 18:36

Ahojik, tak taji posílám svůj pupek-zač.27.tt.Přibrala jsem 6kg. Teď jsem na zač.28.tt a v po zjistim, kolik jsem zase přibrala, ale vzhledem k tomu, že jen jim a ležim, tak si připadám, že kynu. Naštěstí mi to jde do břicha, taky mi připadá, že už mám pěknej buben, někdo mi řiká, že moc velký není. No pořád si musim zmáčknout prsa, abych ho viděla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
16.2.13 18:46

Jinak s tim odpočíváním, už mi to leze pěkně na nervy, co bych dala za to, kdybych mohla na prochajdu, uklidit, uvařit…Tak jsem taky dejte vaše pupiky. Jinak jsem si koupila od sebamedu mycí emulzi, olejíček, těl. mléko, pak sudocrem a bepanthen, pak aviril olej, rybilku, od hipp mám nějaké vzorečky, pak mastičku na suchá místa a to snad pro začátek stačí…co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny