Květen 2013

• Otevřená skupina

Pro ty, které našly v srpnu //

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
363
25.2.13 13:52

Ahoj holky, tak koukám, že to máme podobné. Taky se snažím spát nebo ležet na levém boku, ale nemám šanci, malá začne kopat a musím na pravý. Jinak s tím dýcháním to mám taky, asi jak se mrňousové tlačí na žebra, tak tím. už pořádně nevím, jak jsi mám lehnout, někdy jsem vyvalená jak vorvaň a jindy zase tak nějak zkroucená, musíme eště vydržet. Jinak s tim, že si mě tam nechaj na udržovačku, nevim, nevim, primařka mi řikala, že to dělaj ve 34-35.tt a týden před bych tam musela bejt na podávání kortikoidů. No dám Vám vědět, až tam půjdu za 14.dní, jak jsem dopadla. A jak to máte s výbavou? Už máte vše připravené? Nám zítra přijde zbytek věcí, jako matrace, lůžkoviny, atd a měla bych mít zhruba vše. Pak jen eště něco v lékárně. Pleny mám 2 baliky, hugisky a pampersky, nechci to nakupovat dopředu, když nevim, co malé padne lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
25.2.13 13:57

Jj s těma polohami při spaní má problém asi každá z nás!! Nejvíc mi chybí usínání na bříšku tak strašně závidím manžovi že on může :lol: Jinak výbavičku máme skoro hotovou jen pár drobností jěště, mám už vše vyprané a vyžehlené takže skoro připravená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
25.2.13 14:26

Ty jo, tak to já jsem asi ostuda, ale zatím nemám ani vypráno jen tak nějak připraveno, ale chybí mi plenky a drogerie, odsavacka, sterilizator, chuvicky ani postylku nemame sestavenou :) nějak jsem asi líná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.13 14:53

Já taky nemám nic, kromě dvou balení plínek, nějaký podložky, uchošťoury a vatičky.. Nic mi tu totiž rodinka nenechá, že to nosí smůlu :,( Ale druhej víkend v březnu snad pojedu za kamarádkou, co má pro mě nějaký věci (když mi to gyn. dovolí) a třeba aspoň něco maličko bych si začla hrabošit.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
25.2.13 18:25

Ahoj holky, tak jsem dnes byla na poradne, maly odpovida 28tt cili porad jsme o tyden napred nez dle ms. Vazi kolem 950g a je hlavickou dolu. Jinak je vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.13 18:51

Fajn, že je všechno v pořádku :potlesk:…se máte, už 28tt, já mám kontrolu zítra… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
25.2.13 19:02

@happymamina tak drzim palecky at vse dobre dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
25.2.13 20:44

@Paja R - tak to je paráda, gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.13 20:50

@Paja R PARÁDA! :dance: Já mám kontrolu až 5.3. Už se těším až prďolku uvidím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
26.2.13 16:17

Já taky 5.3. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.2.13 16:34

Teda já jsem 28 týden taky a prcek má už kilo a půl:-)to se mám teda na co těšit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
26.2.13 17:01

Tak já jdu 4.3. :lol: @kacirek.ko -tak to bude pořádnej kousek teda. My měli ve 28.tt skoro 1200gr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.13 17:04

Tak u nás taky všechno ok :)…jen to břicho mám už jako slonice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
26.2.13 17:12

Juj nestraš :lol: co jsem komu udělala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
26.2.13 17:25

Nestrašim. Hlavně, že jste zdraví a vše je ok, to je nejdůležitější. Zda bude mít o pár gramů více vem čert. Třeba teď zpomalí v přibírání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny