Květen 2013

• Otevřená skupina

Pro ty, které našly v srpnu //

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3635
7.4.13 20:31

@ojlinka ja taky budu latkovat. Papirovky budu pouzivat jen k lekari, nebo kdyz se nekam pujdeme a na noc. Hodne usetris a pustit pracku kazdy vecer te taky nezabije :-) Jen se netesim na to zehleni tech plen, nesnasim totiz zehleni :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
8.4.13 15:12

@Paja R ja objevila prave takovy ty natahovaci latkovy pleny. Nejdriv jsem je videla v obchode, tak jsem si rikala, co to je a vcera jsem to zacala zkoumat a nevypada to prave vubec spatne, hlavne pro penezenku :). Jinak se zehlenim jsme dve, tento tyden mi ceka prave vyzehlit vsechno pro malou. To bude prekerka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
8.4.13 15:17

@ojlinka jj vim co myslis, mam kamaradku co to pouziva ale me to jaksi nic moc nerika, ja budu latkovat klasicky po staru :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
9.4.13 11:56

Ahojky, taky jsem se rozhodla pro látkové pleny, tak jsem zvědavá, jak dlouho mi to vydrží - manžel mi v tom moc nevěří :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
9.4.13 12:23

@Miškiáda to u nas to je v pohode, v latkovani me manzel podporuje, jen uz dopredu hlasi, ze latkovky prebalovat nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
11.4.13 20:05

Holky, to jste dobry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
12.4.13 17:14

Ahoj holky tak už se nám to blíží co??? Mám v plánu si zabalit tašku do porodnice ať jsme přichystaní a vůbec si nevím rady co do toho ať na něco nezapomenu nebo ať tam nemám zbytečnosti :-) Jinak jak se cítíte ke konci??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
13.4.13 12:53

Ahoj holky, myslíte, že bych se na těch posledních pár týdnů mohla k vám přidat? :) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
13.4.13 15:05

Jasně kdy máš termínek?? Odkud jsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
13.4.13 15:16

Děkuji za přivítání :)
Jsem z Brna a termín mám 5.5. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
13.4.13 15:19

Takže taky se ti to blíží :-) já mám termín dle ultrazvuku 7.5 a jsem z Havířova :-) momentálně si teď chystám věci do porodky chodím po bytě a přemyšlím co ještě ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
13.4.13 15:23

Pomalu, ale jistě :lol: Tak to jsi fakt kousek :) Já ještě vůbec se nechystám balit do porodnice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
13.4.13 15:26

JJ kousek co by kamenem dohodil :-) jj já raději balím nikdy nevíš!! A co to bude až to bude mi čekáme chlapečka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
13.4.13 15:28

Hlavně jsem aj zvědavá, jestli se trefíme na TP nebo ne :D Taky si říkám, že bych už si raději měla zabalit, ale furt ne a ne :nevim: My čekáme holčičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
13.4.13 15:30

Tak to gratuluji k holčičce :-) no taky jsem zvědavá kdy to přijde ale hlavně ať je to vše v pořádku!! Nechce se ti do balení zatím viď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny

Členové skupiny