Maskulinní muž - ano nebo ne?

Anonymní
20.5.26 08:35

Maskulinní muž

Mě se docela takový chlap líbí.
Mám ráda gentlemany s hlubokým hlasem nebo chlapi, co se nebojí tvrdé práce.

Zarostlá lehce hruď i ruce. Je to sexy.
Nemám vyhraněný typ.

Chlap co má velkou fyzickou sílu. Nebojácný. Umí být oporou ženě. Vtipný.
Rozhodný, lehce egoistický, dominantní.

Toto jsou dle mě znaky maskulinity. A nevím jestli jsem ještě na něco nezapomněla. A můj pocit je, že se postupně mužnost vytrácí.

To je přece hezké, když je chlap chlapem.
Ano nebo ne?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31246
20.5.26 09:17

Až mi z toho vyletěl hydratační exfoliacni krém na obličej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
20.5.26 09:24

Maskulinita se vskutku vytrácí, o tom se tady diskutuje už léta. Doba tomu skutečně moc nepřeje, klade se důraz na to být chytrý, vzdělaný, mít ideálně doktorát, někde se s někým byť oprávněně poprat je na zavření. Tohle všechno nenapomáhá být maskulinní, silný, za mě klidně řeknu, že se občas pomalu bojím na veřejnosti cokoli udělat, protože bych porušil GDPR a kdovíco všechno. Každá drobnost se neskutečně řeší. Tak jako rozvíjet přirozenou mužnost, v klidu a bez zbytečných obav, je těžké. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
20.5.26 09:41
@D. C. píše: Více

Podle mě právě tohleto stěžování si na dnešní dobu je strašně nemaskulinní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
20.5.26 09:44

Také se mi to líbí, gentleman, mužný, ale někdy mám pocit, že se to už vytrácí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
20.5.26 09:48

Já jsem už pořádného chlapa neviděla ani nepamatuju kdy. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
20.5.26 10:23
@Anonymní píše: Více

Mě se zase líbí tradiční feminini typy. Drobnější postava, ale větší zadek a prsa. Stíhlá a hlavně pevná ženská postava. Žádná vychrtlina, ale už vůbec ne tlustoprdky ani vysoká kobyla co vypadá z dálky jak chlap. V obličeji atraktivní, ale ne nějakým laciným způsobem Povaha submisivní, nekonfliktní, tolerantní, neodsuzujici tradiční role ve společnosti. A jinou nechci, mám na to určitě právo, kompromisy dělat nebudu, to jsem zkoušel a nevede to k ničemu dobrému.

No a teď k tématu. Nj co si dnešní feministická společnost uvařila to má. Maskulini typy jsou holt toxicsti. I z toho popisu „měl by být egoistický, ale jen trochu“ vyplývá jak je vlastně protichůdné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37883
20.5.26 10:37
@Oudzej píše: Více

Njn, chlap má skákat, jak ženská píská, ale přitom má zůstat chlapem. Nežný a mazlící, ale současně silný a dominantní, nebýt škrtem a sobcem, ale přitom být lehce egoistický a podobně navzájem se vylučující požadavky. Samy nevíte, co byste chtěly, ale nepřestanete, dokud to nedostanete, abyste pak zjistily, že jste vlastně chtěly něco naprosto jiného. :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11941
20.5.26 10:53

Krém zase málem vytítl ze mě. Až na velkou sílu splňuji vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.26 11:06
@blink píše: Více

A není to škoda…? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
20.5.26 11:12

A vousy ten maskulinni muz mit musi nebo muze? :think: Boze to je zase stereotypu a pofnukavani, jako by to ve vedlejsi diskusi o „kvalitnich“ chlapech nestacilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
20.5.26 11:14
@blink píše: Více

No jo no. To jsou ty nase antikoncepce, pak to vycurame na zachode a oni to pak pijou. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11941
20.5.26 11:17

Dám sem jednu svalnatou čokoládku:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11941
20.5.26 11:21
@Silverine247 píše: Více

Přesně. Proto už nepiju ze záchodu, určité partie se mi zcvrkly, že už to není náhoda. Dnes jsem stornoval jednu objednávku v e-shopu a ujelo mi, že jsem operátorce řekl, že je zlatíčko. Tohle se mnou dělají ty vaše koncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
20.5.26 11:24
@Ploskutáček píše: Více

Bud rad, zes to podchytil, nez ti narostla prsa. Teda doufam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí