Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Tak v tom pripade ano, pro me predpoklad byt oporou zene, je jeden ze zakladu maskulinity muze, to se shodneme. ![]()
Edit: Tak pro zmenu ctu blbe ja, takze se neshodneme ![]()
Příspěvek upraven 20.05.26 v 13:05
Nevím, já si naopak myslím, že můžnost se právě tím projevuje…Jde právě o to co si pod maskulinní, kdo přestavuje…Chlap a pořádný muž, prostě oporou být umí…Ale pak pod maskulinní vidíš to co já výše popisovala, maskulinní = trochu buran, trochu šovinista…jen jeden velký sval a chupy
.
@pisisvori píše: Více
Tak nevím, no. Asi maskulinní muž se pro mě nerovná správný chlap. Správný chlap nemusí být třeba chlupatý ![]()
@pisisvori píše: Více
Jen aby to nevyznělo jinak než bylo myšleno:-)…Ne chlap nemá skákat jak žena píská…Ten zbytek ano a když chlap je opravdu chlap, což je to co ty fňukáš, že se vylučuje…nemusí nijak skákat, protože ta žena si ho váží a on jí…a funguje to jak má…
No vždyť já to píšu, že záleží co pod tím slovem vidíš…Já to mám podobně pro mě mužnost je v chování hlavně, ale částečně i vzhledu…Ale mužnost není chlupatý osvalený buran, šovinista…
Ale tak jak popsala zakladatelka, ta maskulinní prostě myslí mužný chováním a vzhledem tak jak já…vyšší, má sílu, co nenechá ženu tahat těžké…a zvládne chlapské práce…a nevypadá jen jak holčička - bez chlupů, delší vlasy, jemná tvářička…
Prosím tě. ChlapY vždycky s tvrdým. Vzdycky! Děkuji.
@Livius Titus píše: Více
Vždy opravdu NE. Ani v češtině, ani realitě ![]()
@Oudzej píše: Více
Kompromisy nikdy nedělat… Buď to přijde nebo ne… Žádný nárok na to není
Příspěvek upraven 20.05.26 v 14:08
@Silverine247 píše: Více
Musi.. Vlasy a vousy je nutnost, jinak to není chlap