Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
A představ si, že i tací jsou
Ne, nejsou to vzájemně se vylučující požadavky
. Když na to nemáš fňukat nepomůže
. Nás skvělých žen, co jsme ženské, něžné, laskavé, ale dokážeme se postarat, jsme schopné a chytré, umíme uvařit, upéct, vydržíme pod stanem, ale i v lodičkách na plese jsme za hvězdu je také dost:):):):).
@Anonymní píše: Více
Já myslím, že chlap co umí být oporou ženě není maskulinní. A vtipnost nemá s maskulinitou nic společného, ne?
A jen bych dodala, že to co popisuješ není za mě maskulinní chlap, ale prostě poradny muž! Ta maskulinního chlapa považuju nějakého šovinistu spis nebo obhroublejšího svalovce dřevorubce, co po práci sedí v hospodě…a pomlouvá ženské a přitom na každou trosku hezkou, co projde okolo trapně píská, kdyz to přeženu…
Chlap, který má doma pomáhat, uklízet, mýt nádobí, přebalovat dítě, naslouchat ženám, nepít pivo, nechodit na fotbal atd. nemůže vypadat maskulinně.
Máte co jste chtěli…
@Jancka_K píše: Více
To je de. bilita…proč by neměl chodit na fotba, basket, hokej…nebo nepít pivo??? Neznám ženu, která by to takhle zakazovala.(to, že někdo je denně na šrot a nic jiného než fotbala pivo nemá, je zcela něco jiného)…a když žena může řídit auto, chodit do práce, proč by chlap nemohl umět, uvařit nebo vyndat nádobí z myčky??? Dělali to muži i v dřívějších generacích, kuchaři dlouho byli hlavně muži třeba…Myslím, že hlavní problém jsou lidi jako TY:-). A ten skutečný chlap doma nepomáhá, stará se o svojí domácnost
a své děti, tak jako žena třeba stěhuje nábytek při malování…protože je to jejich byt:-).
@pisisvori píše: Více
Já jsem ale odpovídala zakladatelce na její dotaz. A ne jestli chlap může vyndat nádobí z myčky…
@Jancka_K píše: Více
Ano, a jsem odpovídala na tvé dost " mimo" vyjádření…přehnané manipulativní a zcela překroucené právě podstatu dotazu
.
Neexistuje nic maskulinnejsiho než být oporou ženě. Přidej k tomu dlouhý vlasy, dominanci v posteli a rovnoprávný vztah a máš dokonalého chlapa. ![]()
@KKubula píše: Více
Tak dlouhý vlasy fakt neee. To to nejzženštilejší co může být a ještě k ![]()
Muzes tu prvni vetu rozvest, prosim te? ![]()
@Silverine247 píše: Více
Pardon, koukám, že jsem četla opak…tak to se omlouvám, to taky nechápu…
@pisisvori píše: Více
Kam nespadam? Do kategorie maskulinnich muzu? No to doufam. ![]()
Jo uz vidim, ze ses prekoukla, v pohode. Mozna se Slunecnice prepsala a taky to myslela naopak.
@Silverine247 píše: Více
Pardon, napsala jsem to blbě. Ještě jsem neviděla maskulinního chlapa, co by uměl být oporou ženě.