Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bytsamsebou píše: Více
On ani nemusí být teplouš. Mohli se rozejít úplně kvůli něčemu jinému. Že objevili něco, v čem se neshodnou a je to pro ně zásadní. Že to nerozebírají veřejně, tak to lidi dráždí. Já jsme jim fandila. Bylo to celkem překvapivé, ale pasovala mi k němu víc než předchozí manželka.
Já musím souhlasit s Býtsámsebou, ono je snadné někoho vyzývat k toleranci, a zároveň s nikým takovým nežít. Ať si dělá sám, co chce, ale manželství už by uzavírat neměl. Mě vysloveně uráží, že si nějakou omotá kolem prstu a pak přijde konec. Proč hned na začátku těm ženskejm neodhalí karty? Co když Ondra má nějaké neběžné sexuální libůstky, které většina žen nerozdýchá? Ano, pokud mu to vyhovuje, je to opravdu jeho věc, to, proč ho Daniela Kuchařová opustila, se nikdy nedovíme, možná nechce děti, možná úřaduje maminka, možná je v soukromí totálně ujetej. Podobná záhada jako Jarda Jágr. Pokud nechtějí měnit sami sebe, což by neměli, když je to jejich přirozenost, možná by mohli počítat s tím, že zůstanou sami. S tolerancí to nesouvisí.
Je běžné, normální a rozšířené, když se muž převlíká do ženských šatů? Asi úplně ne. Takže takový muž musí počítat s tím, že se mu asi úplně nepovede vést standardní partnerský život. I když můj osobní tip je ten, že ty dámský šaty jsou nejmenší problém, a tipuju spíš osobnostní rysy.
@Černá Madonna píše: Více
Jako ze nejsou chlapi, co by byli 3× rozvedeni, aniz by se obcas prevlikli za zenskou? ![]()
@Ploskutáček píše: Více
Hele ale minimalne ta treti manzelka o jeho „nestandardnich“ zalibach 100% vedela, tak nevim, co myslis tim odhalovanim karet. Proc te urazi zivot nejakeho typka, co znas jen z bulvaru (predpokladam)? On by se mozna nemel potrebu furt zenit, kdyby byl nejaky Pepa z Lachtanovic, ale vsechny tyhle sarady jsou soucasti jeho image, ktery mu vydelava penizky.
@Silverine247 píše: Více
nechápu spojku aniž. A hlavně - mám na puse opar. Tipuju, že jsem to virtuálně chytl od některé z vás, tak se přiznejte: která jste mi včera tajně posílala pusinky?
Co na spojce aniz nechapes? Jinak si dej vitaminy B a horcik, mozna se ti to vyrazilo ze stresu tady z tech diskusi. ![]()
Souhlas s posledním odstavcem, vidím to stejně. On by standardní partnerský život klidně žít mohl, pořád je dost žen, kterým by zrovna tohle až tak nevadilo
Třeba těm bi nebo hodně otevřeným, které by to braly jako takovou neškodnou libůstku. Ostatně jeho první exmanželka je (podle všeho primárně) na ženy a má partnerku (spíš manželku? Teď nevím), takže tohle problém asi nebyl.
Na mě spíš působí jako narcis nebo někdo, kdo je rozbitej ![]()
Já nevím. Mně přijde, že ženským láme srdce. Ale jsem ochoten připustit, že některé ty manželky se na něj mohly přilepit zlatokopecky či pro větší známost. Dřív bych tomu nevěřil, ale umím si představit i domluvené manželství kvůli pozornosti médií. Na to, jak je mladej, se v ČR třikrát rozvést, to je celkem výkon.
@WhiteCrow píše: Více
Kdo byla jeho první? Tu už jsem zapomněl. Když uváděl s Něrgešovou Superstar, přišel mi super. Víš, já jsem romantický typ. A vždycky mě dojme to cukrování v médiích, na netu, v Inkognitu a za dva tři roky rozchod. Nezlob se, blbě koušu rozvody/rozchody.
To mozna lame (srdce), ale nemyslim si, ze by za to mohly ty komicke prevleky. Nemyslela jsem vylozene domluvene manzelstvi kvuli mediim, ale ze on k tomu potrebuje tu pompeznost, ze se musi rovnou zenit, protoze pritelkyne nestaci. Snad to pisu srozumitelne.
Teď už ti rozumím. Taky mi přišlo, že do toho manželství zbytečně rychle kvačí. Proč, do hajzlu, nemůžou lidi ze šourbyznysu spolu normálně dva roky chodit jako běžný plebs? Ale ono jich je víc. Myslím, že je za tím spíš strach ze samoty a snaha pojistit si protějšek, uzamknout ve vztahu než nějaká vesmírná láska.
No a co treba takova Agata, tam to taky romanticky prozivas? Ta se predpokladam za chlapa neprevlika, ale „osudovym“ chlapum taky lame srdce a nektere si i pojistila ditetem. Uvadim ji jako priklad, protoze si myslim, ze spis nez nejaka prevlikaci uchylka je to o charakteru danych ucastniku.
Agátu nemám rád, ta je divná…Celá rodina je divná.