Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ad spodní prádlo.:
K jeho rozšíření přispělo zkrocení koní. Ono totiž naostro obkročmo na koni není úplně super…
Je v drtivé většině zhotovené z tkaniny, ne z kůže. To byl problém. Znamená to vyčlenit osevní plochu pro len, nebo bavlnu, když tedy opomineme čínské hedvábí. Takže se na tom poli nic k jídlu nevypěstuje…
No a pak se musí zpracovat. To dohromady znamená jistý luxus.
V Japonsku fundoši jako jistý status - používá se tradičně při sumo, nebo jiných sportech. ( https://fundoshi. store/faq/ ).
Příspěvek upraven 22.05.26 v 12:00
@WhiteCrow píše: Více
2 je už dnes celkem obecně známá, takže část chlapů, kteří si chtějí pošimrat ego, tak naopak razí tu teorii 1, aby si jakoby dokázali, že oni jsou lepší než ti osamělí chudáci. To je má hypotéza.
No, budu ti trochu oponovat - seznamování je dnes obecně těžší než třeba před 20 lety. A není to o tom, že by muži nebo ženy byli horší než dřív, jen mají rozdílně představy. Ty jsi šťastně zadána? Evidentně proto, že máš co nabídnout, a zároveň si našla někoho, kdo tvé kvality ocení. Proto furt tvrdím, že to není jen o prokazatelných kvalitách, ale i o štěstí potkat někoho, kdo ty kvality ocení.
Člověk může být zajištěný, pracovity, empatický, milý, hodný, zkrátka bez zásadních charakterových vad, a stejně se může setsakra nadřít a načekat, než o někoho zakopne. A pak je otázka, jestli hledáme někoho proto, aby se o nás staral, a dělal nám servis, nebo prostě proto, že samota je krutá.
Myslím, že v budoucnu poroste skupina lidí, kteří budou rádi single sami a dobrovolně, protože jakekoliv forma sociálně-partnerský interakce, včetně třeba kamarádství s výhodami, jim přijde jako příliš velká komplikace pro život.
No. Samozřejmě že jsou chlapi, kteří nemůžou najít ženu. Ale ta chyba je vždy v nich. Tedy v těch co znám. Ale já nepíšu o extrémech. Jak to napsat. Chlap nemá problém být sám. Žena ho má. Tak to vidím. Proto mají pánové tu výhodu, že jakmile se rozkřikne, že jsou volní… pokud ani tak nenajdou partnerku - jsou vadní.
@M_Vladim píše: Více
Ehm, vymiškování. S myšma to nemá nic společného. ![]()
@Livius Titus píše: VíceŽena má problém být sama? Na to jsi přišel jak?
@KKubula píše: Více
Vážně? ![]()
Možná s omrznutím…
Slovník… opravil jsem.
@Livius Titus píše: Více
Ono je to ale právě naopak
ženy raději budou samy, než děla služtičku a matku dospělému cápkovi, chlápci jsou sami neradi a svádí to na ty náročné ženské, které se vzpírají tomu stoletému a osvědčenému rozdělení rolí.
@Ploskutáček píše: Více
Jj, to máš pravdu. ![]()
Praktické to bude určitě, jen to má takovou malou chybičku…
Není a ani to nevypadá zrovna moc sexy.
![]()
Muži by to tak rádi viděli. Kdesi jsem psala že mám v okolí dost žen co se po rozchodu, rozvodu či ovdovění rozhodly být bez chlapa, max tak kamaráda s výhodami, domů už ne. Projevila jsem názor že je chápu a kdybych zůstala sama, už bych domů chlapa taky nechtěla.
Místní pánové se seběhli a začali mi vysvětlovat jak si to jenom myslím, to jen tak říkám, určitě bych nějakýho sháněla.
Museli mi to vysvětlit.
@M_Vladim píše: VíceKonkrétní
@Ploskutáček
Ideálně, ani z jednoho z těch důvodu
@Anna766 píše: Více
Jo, to asi sedí. Když jsem randila, většina chlapů se ptala, jak dlouho jsem sama. Nikdy jsem nechápala, proč je to zajímá, ale časem jsem začal mít pocit, že si myslí, že pokud je to delší doba, tak bude snadnější mě dostat nebo nevím. Většina těch, se kterými jsem se sešla, se chtěla vidět znova, a často nemohli pobrat, proč já ne - ke konci už jsem měla pocit, že vlastně chtějí cokoliv, co má koukatelnej ksicht a příslušný orgány a zbytek je dost jedno. ![]()
Jinak pokud ještě někdy najdu někoho, s kým si sednu, tak bych ráda zkusila bydlet spolu. Ale už mám poměrně hodně podmínek, který považuju za nepodkročitelný, tak nevím, jestli je ještě naděje. ![]()
Empiricky. Ale třeba se pohybuji v jiném vesmíru, než ty. ![]()