Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ploskutáček píše: Více
Jenže u tebe to nevyvolalo nenávist k ženám. Protože to je význam pravého incela.
@Roxy ivka píše: Více
Tak pro každého je kvalitní něco jiného, a když vidím, jaké parodie na chlapa si partnerku najde, a často celkem hezkou a chytrou, tak o tom nesehnání celkem pochybuji aneb jenom ten chlap si nesežene žádnou partnerku, který o ní fakt doopravdy nestojí. ![]()
@jege píše: Více
To vyprávěj těm chlapům, co chodí na diskuze fňukat, jak si nemůžou žádnou najít nebo jak si jich na seznamce žádná ani nevšimne.
@Roxy ivka píše: Více
Tak já na seznamce nejsem a nikdy jsem nebyl, tudíž nevím, jak to tam chodí.
Tipuji ovšem, že je to spíše proto, že chlapi na seznamkách hledají hlavně nezávazný sex a až pak vztah, kdežto ženské chtějí nejdříve vztah, a až pak případně sex. ![]()
@jege píše: Více
Já tam jednu dobu trávila dost času a narazila jsem i na kluky, kteří vztah chtěli, ale to oddělování zrn od plev je vyčerpávající peklo.
@KKubula píše: Více
A právě proto já tady píšu o těch placených…za mě tam těch plev je mnohonásobně méně i když se tady někteří, teda zajímavé, že především muži (řekla bych, že s ejim nechce platit a nechtějí, aby tam ženy z neplacených šly:-)), snaží trvdit opak…Já jsme tam z xxxx mužů co mi psali nenašla jediného nijakého zoufalce…žádný nebyl oplzlýk, urážlivý, co spamuje…když byl ženatý a chtěl sex npasal to přímo, kultivovaně slušně a stál za to
, žádný vymyšlený profil… Ale byla jsem na těch placených ne moc dlouho a jsou tam nevýhody toho, že nabízí systém z nějakých zadaných parametrů a nemůže hledat člověk sám…a je tam těch lidí podstatně méně…A myslím, že jako žena okolo 50 mám hlavně vzhledově co nabídnout…i když zase velké mínus, moje výška…a také možnost času a nejsem ten střední proud, co jede jen aktivity, ale hledá někoho, kdo žije, má nějaké hodnoty života a ne jen řeší zábavu:-) a spotřební způsob „sobeckého“ užívání si.
@pisisvori píše: Více
Díky za tvůj příspěvek. Takže myslíš, že placené seznamky fakt mají něco do sebe? Já žil vždy v iluzi, že to je podvod a fejk, podobně jako předvádečky s hrncema. Takže pokud si zaplatíš, dostaneš opravdu lepší kvalitu, protože ti platící to obvykle se seznamováním myslí vážně a nebudou plýtvat penězi a hrát nějaké hry s opačným pohlavím?
@Ploskutáček píše: Více
Za mě ta úroveň těch chlapů byla o 2 třídy výš…Moje požadavky výška 190+, VŠ, Praha a okolí, ne dál a to jsem ještě vybírala co nejblíže…, nekuřák…Napsalo mi jich asi okolo 10+, psala jsem si asi 8, s 6 víc, se 4 se sešla. Všichni za mě, slušní fajn chlapi, s koníčky, žádná hrůza vzhledově ani chováním, hezky mluvili o dětech…měli fajn, zajímavou práci (architekt, Farma firma) chtěli vztah až na jednoho, který chtěl milenku, ale řekl to na rovinu, nabídka byla milá a příjemná:-), byl slušný, žádný oplzlík…hezká postava, hezký chlap…Když jsem tam koukla po nějaké době, nabízelo mi to spoustu jiných nových mužů…
Na neplacených stovky zpráv, x otravů i nepříjemných a sprostých, vzhledově někdy děs, x zpráv od chlapů kteří měli 175cm, když bylo jasně napsáno 190+:-), zprávy oplzlé nebo trapné atd atd atd…když jsem se tam podívala za rok byli tam pořád ti stejní…
Na placené jsem našla po 14 dnech od založení profilu chlapa, se kterým jsme 1,5 roku a je to naprosto skvělé…Byla jsem tam asi 2 měsíce než se profil zrušil…Ale možná jsem jen měla štěstí:-).
A zdůrazňuju, neříkám, že na těch placených nejsou fajn chlapi nebo ženy…ale prostě toho " odpadu" jak píše Kkubula je tam prostě šíleně moc, že to odradí s ev tom přehrabovat…
Příspěvek upraven 24.05.26 v 13:51
Logicky. Ta zlatá zrnka v tom písku zmizí rychle, písek zůstává.
…Nejsem na seznamce.
@M_Vladim píše: Více
Ano na neplacené je písku fúra a na placené kompotová miska
Já byla i na placených a bylo to podobné.
Třeba jsem si chvilku psala s nějakým starším pánem, přestože moje cílovka jsou jednoznačně mladší chlapi, což věděl, a jak jsme tak kecali, zjistili jsme že nás oba baví kulečník. Tak jsme se dohodli, že si půjdeme zahrát, ještě se dopředu ujišťuji, že je to čistě kamarádské zahrání a že máme oba jasno, že to není rande. Zahrajeme si kulečník, pak si dáme něco k jídlu, platíme všechno napůl, pohoda. A nad kafem najednou zamumlá A kdy bude ten sex?
![]()
Takovej by si tágem zasloužil šťouchnout do bulvy
Kde se v těch starých vypelichaných pardálech bere taková drzost a sebejistota nikdy nepochopím.
Lidi to prostě zkoušejí
tuhle jsem taky viděla inzerát, že dvě sestry hledají byt 2+1 na Vinohradech k pronájmu na 4 měsíce za maximum 20 tisíc ![]()
A tak co, zkoušet to můžou. ![]()
Tak znáš to. Líný Kuba, holé neštěstí. Škoda se nezeptat.