Maskulinní muž - ano nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37323
25.5.26 11:32
@Velryba černá píše: Více

Co jsem napsal vedle. On tu seznamku vidí jako prostor si vrznout, vlastně mu akutně nejde o vztah, nebo to vidí tak, se když bude dobrá postel, dá se na tom stavět dál.
Zřejmě je to fakt akutní. :roll:
Protože to vidí jako prostor si zakukat a má tu svou bublinu, vůbec nechápe, že to není pohled všech.
Takže, když to je pohled všech, tak to okolo je jen omáčka - no ne? Tak počká na konec povinné omáčky, odkyvá cokoliv a třeba bude mezitím myslet na jitrnice, nebo jaký má kalhotky a když povinná omáčka skončí, tak se prostě zeptá. To je celé.
Jo, fakt neposlouchal a co četl vypadlo z ucha ven.
Rozčilovat se? To bude bez účinku.
Jak prosté, milý Watsone. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11652
25.5.26 11:36
@M_Vladim píše: Více

Většinou myslím na kalhotky, jitrnice nejím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37323
25.5.26 11:37
@Ploskutáček píše: Více
:palec: :P :P :P
Akutní stav. :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37323
25.5.26 11:40

Jasně. Zlatej řetěz, zlatý zuby, zlatej prsten, zlatý srdce…
Zkrátka zlatej chlap. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1815
25.5.26 11:45

Taky si myslím, že problém je v těch lidech samotných, prostě nečekám od toho moc… Proč jde někam s někým koho nechce z x důvodů. V její situaci bych řekla něco ironického, co by usadilo a překvapilo víc jeho než mě…Možná proto jsem neměla se problém seznámit:).
A trvám na tom, ze těhle zoufalců je prostě na placených méně :). Jdu na seznamku s jasnou představou svou, ale nečekám, že druhý to má stejně :)…. Jsem dospělá něco jsem zažila a nezničí mě nějaké kydy kohosi.. jen nemám čas hrabat se v tuně „hnoje…“, proto doporučuju tu placenou, tam je toho hnojíčku méně…Ale postavit to tak, že nejsou fajn, normální chlapi nebo ženy (to je jedno) ukazuje jen zoufalství toho člověka (viz někteří místní)…ne realitu seznamky…

Příspěvek upraven 25.05.26 v 15:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30920
25.5.26 11:46

Myslíte, ze jako maskulinni muz si mam čistit aj zadek, nebo to drsnaci nedělají? :think: Zuby si drhnu ocelovým kartáčem, ale nevim jestli nejsem moc zzenstily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11652
25.5.26 11:48
@Lorre píše: Více

Zadek drátěnkou. A žádná slza! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30920
25.5.26 11:49

Používal jsem doposud benzinovy cistic, mozna o tom popřemýšlím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
25.5.26 13:00

Takže zvířátko, taková ta nižší inteligence… To už bych raději trávila večer s amébou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1996
25.5.26 13:17

Sorry žes to schytal, ale já tam psala dvakrát jsme si potvrdili že to skutečně není rande, a tys na to reagoval kdo ví co bylo v profilech (které mimochodem skoro nikdo nečte a když čte, tak se tím neřídí). V téhle situaci je opravdu úplně jedno, co tam bylo. Takže já jsem popsala, jak někdo naprosto ignoroval, co jsem jasně řekla, a tys na to napsal něco, v čem jsi v podstatě udělal to samé. Ne že bys musel číst každý můj příspěvek do nejmenšího detailu, ale ten příspěvek nebyl nijak dlouhý a tohle bylo to gró. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3737
25.5.26 13:19
@KKubula píše: Více

Jak zajímavé, že oba subjekty mají stejné pohlaví  8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1996
25.5.26 13:22

Opravdovej drsňák si zadek nečistí a neutírá vůbec. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37323
25.5.26 13:56

Odpověď:
Mylorde, nevím, co to je za zvíře, ale je to hnědý jak pes a táhne tomu z mordy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37323
25.5.26 13:58

A trencle rozlámat a zatopit s nima! 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148988
25.5.26 14:15
@Velryba černá píše: Více

Sranda je, když takhle popíše chlapy ženská, dostane sprda aby nedělala s chlapů neschopná zvířatka co myslí jen na sebe a na sex. A nakonec se dozvíš tohle. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí