Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Livius Titus píše: Více
Nekdo ano
Introverti v tomto vyhrávají na plné care
No, kdo by taky měl mít na toho chlapa pořád nervy a ve vyšším věku si ještě ničit zbytečně zdraví… ![]()
@Černá Madonna píše: Více
Presne… To už by musel stát extra za to
Ale určité pohlaví to (hlavně po životních zkušenostech) snáší obecně o poznání lépe, a muži to nejsou ![]()
Jasně, na některé se nikdo z toho výkvětu nedostane. Takovej pech. ![]()
@Ploskutáček píše: Více
Jo, tak to zase chápu…
Ale je fakt, že je to nejen praktické, ale i celkově pohodlnější.
![]()
Gentlemany miluju, manžel je galantní velmi, ale jinak ty povahové rysy, o kterých píšeš, mi přijdou extrémně odpudivé (lehce egoistický, dominantní). Miluju citlivé muže, kteří mají rádi zvířata a přírodu, jsou trochu ezotericky zaměření, nekouří a nechodí do hospody. Manžel je přesně takový, dlouhovlasý, vousatý, empatický, „lehký“, ale přitom zodpovědný. Rád nosí ponča. Neměnila bych.
@KKubula píše: Více
Asi bych se na tohle nikdy neptal. Ale některých kamarádek, co za mnou jezdí, jsem ptal, jestli jsou zadané, nebo ne. A nikoliv proto, aby se jich zmocnily moje úchylný pazoury, ale třeba proto, že jsem nechápal, proč jsou takový super holky nezadaný, podle mě může mít každá 10 nápadníků.
Dnes je většina štastně zadaná, ale taky ty první kamarádky znám od jejích 16, takže se známe už přes čtvrt století. A právě jim vděčím za to, že mě hodně naučily o ženský duši.
@D. C. píše: Více
Chce se to hlavně ze všeho nepo… někdy po 30+ letech jsem si přestal dělat hlavu z toho co o mě nějaký soyboy myslí. Chovat slušně, ano, ale nenechat po sobě šlapat.
Maskulinita se vytrácí s feminizací společnosti. Tyto dva světy spolu mají držet harmonii, nikoli opozici, což se dnes děje. V takovém světě se komplikují vztahy mužů a žen, a v konečném důsledku se v tomto nastavení pal nežije dobře ani mužům ani ženám. Očekávám nástup ostré maskulinizace s postupem Islamizace Evropou.
Žena nemá problém žít sama v moderní společnosti, kde moderní technologie nahradily vše, co dříve potřebovala, aby udělal muž. Žena potřebovala muže, dokud nešlo obejít fyzickou práci.
Protože nyní jsou někde muži co dělají černou práci a drží grid v chodu, žena muže nepotřebuje, vše obstará technologie. Muže chce jen pro zábavu a tedy si vybírá úzké % top.
Zbytek to ma blbý.
Žena má slabší libido, nemá testosteron na hodnotách muže a tedy necítí pnutí, které vytváří testosteron u muže. (Toto znají jen ženy, které zneužívají anabolika).
Tedy nepotřebuje muže pro harmonizaci hladiny testosteronu, jako je tomu opačně - proto existují nevěstince, ale nikdy ne domy plné mužů pro ženy. Ten nepoměr je jednoznačný.
Celé to je v hormonech fools ![]()
@Billy999 píše: Více
Tos asi nezažil ženu, které se hormony splašily ![]()
@Billy999 píše: Více
Opravdu jsi použil výraz FOOLS???
Buďto jsi hodně mladý, nebo hodně nezkušený, nebo UB. Tipuji to na tu třetí možnost.
Příspěvek upraven 22.05.26 v 21:11
@KKubula píše: Více
výjimky existují. Tikající bio hodiny u žen, s pocitem, že je pomalu pozdě na mimčo a nebo dolárky v očích u zlatokopek. Ale tam je spíš kalkul.
U muže se splašení hormonů děje 24/7, nikoli v měsíčním cyklu. Stačí zdravá životospráva. A pokud takový nešťastník zkusí něco jako no-fap a podobné, tak pak si teprve užije.
Existuje cesta jak z toho ven, krom sexu. Alkohol /drogy, těžká práce a nebo nedostatek spánku ![]()