Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@normalni zena píše: Více
Jo a ještě je teď v mode.. Vědoma žena…
Ví někdo co to znamená? Předpokládám, že zase něco podobného.
@Livius Titus píše: Více
Každý si může vybrat
Doby přidělování už skončily
@Černá Madonna píše: Více
Kdyby nosili kalhoty do gumy jako já, tenhle problém neřeší. Stačí pohyb jedné ruky a jsou dole pro jakoukoliv událost (močba, sexba, převlíkačka).
Příspěvek upraven 22.05.26 v 09:49
@Venetia píše: Více
Asiatky ne, maj malý kozy a neumí česky.
Podřízená vědomá žena určitě není. Pro mě znamená to, že je sebevědomá. Ne služka a pečovatelka na prvním místě. Dokáže si uhájit čas pro sebe. ![]()
@Ploskutáček píše: Více
Někdo má rád dívčí vzhled i třeba ve 40. To Asiatky obvykle splňují.
Já bych nevydýchala vyšší hlas u mužů, chlapecký vzhled, nebo spíš položenský. A kdyby se snažil mluvit česky. To mi nepřijde roztomilé ani trochu.
Ono už ani ty Asiatky nejsou co bývaly
nebo ani nebyly a Evropani to neví. Často doma právě rozhoduje žena. Před lidmi úslužná, ale jinak drží tradičně kasu https://www.prozeny.cz/…onsku-103469 ![]()
Vědomá žena, tím trpí jedna známá, rozuměj, bude si ráda hýčkat domácnost a zahrádku a vědomě tak rozvíjet svoji ženskou energii, když najde zajištěného muže, který jí bude hradit veškeré náklady a přidá i na rozvoj její krásy. A po práci ji samozřejmě dlouze a vědomě pomiluje. Žádný hrk hrk. Co dodat, takového zatím nesehnala a myslím že ani nesežene
![]()
@Livius Titus píše: Více
Mohu se zeptat kolik Ti je? Zajímalo by mě, do kolika let je muž schopen si myslet takovou věc, jako že pouze on určuje jaká žena s ním bude
Vybírají si totiž na začátku vztahu oba a všichni tak nějak tušíme kdo snáze podlehne mámení smyslů nebo něčeho jiného ![]()
@M_Vladim píše: Více
Tak v dnešní době se běžně nosí spodní prádlo. Ty snad chodíš běžně naostro? ![]()
A doma? Chlapi běžně po tisíciletí, nebo spíš statisíciletí řešili vypjaté situace, včetně těch doma, ránou.
Neřeším, jestli to bylo etické, nebo spravedlivé. Prostě to tak bylo. ![]()
Dneska je to jinak a u mužů to občas vytváří vnitřní pnutí bez ventilu. Atavismus nějaké aktivistické hnutí ze světa neodčaruje! ![]()
Příspěvek upraven 22.05.26 v 10:18
A umíš číst? Řeč byla o suknicích, že?
Pod kiltem se naostro chodí i dnes. ![]()
A podle některých to má kladný vliv na mužskou výbavu, zejména v teplejším prostředí. Při dnešní 15% neplodnosti českych mužů to stojí za debatu. ![]()
Příspěvek upraven 22.05.26 v 10:16