Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ploskutáček píše: Více
To si nemyslim, strach ze samoty. Oni proste zijou jinak nez ten bezny plebs, jak pises showbusiness - asi tu show potrebujou i v „soukromem“ zivote, extroverti na steroidech. Cest vyjimkam samozrejme.
Rozhodně víc, než jejich mužskou verzi ![]()
A rodinu Brzobohatých jako divnou nevnímáš?
@Velryba černá píše: VíceČemu se chechtáš? Mamka mi to maže Herpesinem, 1. června jedu k zubaři. Musím být fit.
@Anna766 píše: Více
Já nevím. Když žil Radek, skoro o nich nebylo slyšet.
Tak v dobe jeho slavy to bylo uplne jine si myslim, to se neda srovnavat. Nicmene z te rodiny mi vycniva jenom ten Ondrej. ![]()
@Silverine247 píše: Více
A ještě si vzpomínám na ségru Rol(l)u.
Herci jsou v tomhle oboru celkem přeborníci.
Tak to jen dáno tím, že bulvár byl více v novinách. Teď má každý „jouda“ telefon s internetem a bulvární zprávy frčí všude možně. Pamatuju si, že ve zprávách proběhlo Ondrovo první manželství a že rodiče byli proti. Takže se to muselo trochu propírat. Jinak bych to ani nezaznamenala.
V Superstar byl ještě takový mlíčňák.
Přitom byl pan Radek taky několikrát rozvedený, s Bohdalkou prý měli celkem itálii, opustil ji dost blbým způsobem, utekl jak kluk když nebyla doma, s matkou Ondřeje rozbili oba svá manželství, s dcerou s prvního manželství se vůbec nestýkal, a do ženských šatů se taky sem tam oblékl. Holt ještě nebyl bulvár, tak se to tak nerozebíralo a nevědělo.
A to mám pana Brzobohatého jako herce moc ráda. Ale když někde čtu jak by se údajně pan otec Brzobohatý za syna styděl, protože to byl chlap jak má být a synek je blablabla, tak se tomu musím až smát.
@Anna766 píše: Více
Hm, dík, tohle jsem nevěděl. Holt některé postavy naši historie či kultury maj tendenci si média idealizovat. Nedávno jsem četl o Prachařových - že David už není s Lindou a četl diskuzi pod, a byli tam lidi, který psali, že je to dobře, že aspoň nyní prý Rybová vidí, jak se cítila Batulková, když jim Linda rozbila rodinu. A někdo tam poznamenal, že dávno před Rybovou to byla právě Batulková, která chtěla opustit rodinu kvůli románku s jiným mužem. A třetí napsal, že celá rodina Prachařů je nějaká pošahaná a co by tomu říkal děda Trautenberg.
Vlastně lidi se vůbec nemění, jen doba a kulisy.
My si spís idealizujeme sami a přidáváme si k nim ty vlastnosti, jaké mají ve svých rolích. Já má raději Radka Brzobohatého v roli Kardy než v F. Věkovi. Pan Chudík byl pro mnoho lidí ortoped. Spousta herců byla ve svém soukromí mizernými otci a partnery. Ale vynášíme je do nebes kvůli jejich rolím. Herce mám vesměs ráda, ale zároveň tuším, že jsou to jen obyčejní smrtelníci a v soukromí to někdy nemusí být lehké s nimi vyjít. Tak to bylo možná i v případě Brzobohatých. Ona se zamilovala do představy o něm. A pak spadla na zem. Po dvou letech vztahu většinou opadnou ty první růžové brýle.
Příspěvek upraven 22.05.26 v 06:44
Tak jasně že jsou… ![]()
Já jsem už mohla být taky třikrát rozvedená, kdybych se pokaždý po hlavě hnala do manželství…
Ale žádný rodinný typ to teda podle mě, zrovna nebude. ![]()
@Klávesa289 píše: Více
A některé umělkyně nebyly zrovna matky roku. Akorát nebyl ten bulvár. Že si k sobě Terezu Brodskou otec s matkou vzali až v 6 letech se celkem ví. Ale že Milena Dvorská, kterou já jako herečku mám velmi ráda, nevychovávala dceru vůbec, Naďa Konvalinková se sestrou vyrůstaly v děcáku, Petru Janů si matka vzala domů až když jí bylo cca 11 let aby měla chůvu k dětem z druhého manželství, manželství Preisových ustálo nevěru dokonce i s nemanželským dítětem, Navrátil odmítl poznat vlastního syna, že k němu nemá vztah ale k dětem partnerky ano atakdale… těch ošklivých přiběhů je hodně. Akorát se o nich neví, jako o dnešních umělcích.