Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Černá Madonna píše: Více
Ale prd velebnosti. Má tam hrubku.😁
@Anonymní píše: Více
Egoistický a dominantní gentelemen, tak určitě ![]()
@Livius Titus píše: Více
Hrubku tam má, ale pokaždý to fakt není s tvrdým… ![]()
@Černá Madonna píše: Více
Presne my jsme to pochopily… ale vzdy to fakt neni!
@pisisvori píše: Více
Napriklad tento. Cisty prototyp zzenstilosti ![]()
@Silverine247 píše: Více
Obě, mám solidní půlky (0,5A). Jsi první, komu ukazuju prsíčka:
Zajímavá diskuze. No, pravdu máte asi všichni. Je to přesně o tom, co si pod tím kdo představí:
@Ploskutáček píše: Více
Ten druhy neni maskulinni, ale sovinisticke hova.do.
Ta druhá varianta, cos napsal, se označuje jako „toxická maskulinita“, mimochodem.
A jinak ano, přesně tak - aby měla jakákoli diskuse na tohle téma smysl, musely by v ní být jasně definovány pojmy, protože maskulinita jako taková je ve skutečnosti pojem strašně široký, který se neustále mění v čase i kultuře. Zakladatelka nám pěkně popsala svoje fantazie ohledně chlapů, ale to je čistě její osobní názor - zarostlé ruce a velká fyzická síla fakt nejsou žádné obecně platné kritérium mužnosti ![]()
@BohunkaP píše: Více
Přesně tak. Pro mě je maskulinita chlapáctví, ale pod chlapáctvím si každý může představit něco jiného. Pro někoho je chlapáctví vykrkat písničku Trezor od Gotta, pro jiného zvednout těžkou činku ve fitku, pro třetího předchozí body v jeden okamžik naráz.
A taky záleží, koho se na tu otázku ptáš - zda muže, nebo ženy. Pro každého z nich to bude něco jiného.
@BohunkaP píše: Více
Tak za mě svaly a chlupatost hrajou roli.
Miluju tvuj smysl pro humor a nadhled ![]()
Ale ja uz chlapa mam ![]()
To je přesně ono –fakt, že nesplňuješ obvyklá vzhledová kritéria, které dělají chlapa v očích většiny žen přitažlivého fyzicky, vůbec nic neznamená.
Mezi mužností (maskulinitou) a fyzickým vzhledem muže není rovnítko, je to výrazně širší a variabilnější pojem.