Maskulinní muž - ano nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37325
24.5.26 21:19
@WhiteCrow píše: Více

Tak to zkusil. Záleží na tom, co bylo v inzerátech. :think: Nebo na profilech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1997
24.5.26 22:23
@Anonymní píše: Více

Poté, co jsme si potvrdili, že to rozhodně není rande? Tohle mě dokáže nas.rat snad úplně nejvíc, že ty lidi neposlouchají co říkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1997
24.5.26 22:24
@M_Vladim píše: Více

Na profilu bylo, že hledám vztah, věková kategorie asi o 20 let mladší než on, a ještě jsem si s ním dvakrát předem potvrdila, že to není rande. Ty taky nečteš, co píšu? :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3738
25.5.26 06:17

No je vidět, že jsi kolem sebe v mládí neměl moc chlapů, kteří by ti jako správný mužský vzor ubalili jednu výchovnou a napravili tak to, co se mamince neprovedlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37325
25.5.26 07:00
@KKubula píše: Více

Prolistoval jsem zpátky od stránky 13…Ale jo, čtu. Ale nevím, co je na profilech. Například na tom jeho. :nevim:
A mimochodem: To jsi furt taková nabroušená? :think:

Příspěvek upraven 25.05.26 v 09:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
25.5.26 07:05

Oni jsou muži mnohdy labilnější, než ženské. Úplně nejvtipnější ovšem je, jak často jsou schopni prohlašovat, že „problém“ nebyl srozumitelně komunikován, ačkoli to zřetelněji nešlo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1997
25.5.26 07:14

Když mluvím jasně a lidí přesto nechápou nebo „nechápou“, tak jo. Abych se uvysvětlovala k smrti - proč? Na to si svýho času moc cením.

Ty máš nějak pravidelně pocit, že není potřeba druhého vnímat?

PS i kdyby na jeho profilu bylo nevím co, situaci to přece vůbec nemění. Já jsem mluvila jasně a dvakrát, slovy dvakrát jsme si to potvrdili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
25.5.26 07:22

Přitom je chlap, který skrze frustraci nedohlédne za vlastního ptáka, ultra nepřitažlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3738
25.5.26 07:28

Myslím že víš sama, že vysvětlování je v tomhle případě úplně k ničemu, protože se to stejně nějakým chytráckým argumentem obrátí proti tobě. Já jen doufám, že přesně tyhle typy chlapů budou za pár desetiletí jen takovou relikvií a špatnou vzpomínkou na doby dávno minulé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1997
25.5.26 07:28

Jo a tyhlety hlášky typu jsi nabroušená, co ti furt vadí, nějak to moc prožíváš nebo úplně nejlépe tak se usměj, to ti sluší víc :poblion: - to už vám, pánové, dávno nežeru. Když jsem nas. raná a vám se to nelíbí, tak cesta ven je zajímat se, co to způsobilo, a ideálně jak to nedělat, ne to házet na mě. Já se nenas. írám nijak často, ale když jo, má to důvod. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1997
25.5.26 07:30

Ještě uvidím, jaká bude reakce. ;) Třeba má potenciál. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
25.5.26 07:30

Chybí ti tam: „Nechtěla by ses uklidnit?“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1997
25.5.26 07:31
@Velryba černá píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A ježiši kliiiid. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37325
25.5.26 08:21

Proč jako?! Co tě jako žere? :nevim: Že nemám zkušenosti ze seznamek? No, nemám, no… :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37325
25.5.26 08:23
:nevim: Hele, mě je to fuk. Ty tři čerti byli od tebe. Já tě na rande nezvu. :mavam:
Já jsem to přečetl 2×. Jasně, že tam loví. A třeba neví, jak ma to. A že nevím, co tam měl on…no, nevím, no. Ale teoreticky by tam mohl mít, jak zhruba vypadá. Kecal? No tak kecal. Já hrál vždycky fér šel osobně a nikam v pytly vod kafe. :P
Ale, když na někoho takhle nastoupíš v nějaké odpovědi, jako na mě moc bodů sympatií ti to nepřinese… 8o
Tvoje věc. :nevim: :mavam:

Příspěvek upraven 25.05.26 v 08:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí