Poradna duly
Jana Čurdová
@ema.karolinka
Ahoj - já jdu taky do Predika. Krev mi vzala moje doktorka (chodím na kliniku do Tomášova) v 10+2 a NTScr jdu 12+4. Byla si i u prvního v Prediku? Stojí to 1400 a když se jde do Baťovky do Oskárka tak je to zadarmo a dělají naprosto stejná vyšetření a navíc i štítnou žlázu
tak si řákám, že jsem radši měla jít tam a penízky pošetřit na výbavu…
@Kosmmi No já mám právě doktora v UH, tam jdu na krev příští týden (11+4tt). No a v tom Prediku mi ji budou prý brát znova.
Jj, v prvním těhotenství jsem tam taky byla a taky jsem pak zjistila, že jinde je to zdarma, myslím že i v nemocnici v UH… Ale teď jsem to ani nějak neřešila a objednala se zas do toho Predika ![]()
Ja jen kvuli porodnici.ze se budu hlasit az tenhle tyden a doufam me vezmou.ptz spravne sem.se mela hlasit uz.min.tyden.ale.byli sme pryc
@kuklisek tak to je supr, ze ses nakonec IVF vyhla. No kdovi, jaky byl u nas problem, u vas zda se, jen psychika ![]()
jinak vas holky musim docist:)
my meli v sobotu pohreb, a tak jsem tu chvillku nebyla:-(
@Daajik Ahoj, no my měli problém, že manželovi breberky jsou lemry:-) Množství nadprůměrné (resp. jednou nadprůměrné a jednou extra podprůměrné), ale lemry lemratý, který se nechtěli hnout:-) I šance na IUI byly malé, ale chtěli jsme to zkusit – řekli jsme si 3× a dost…a na ten třetí pokus se tam prostě našla ta jedna, která se doplazila do cíle:-) Ale určitě přispěla i dovča a psychika ![]()
@Kosmmi ja byla na NT screeningu 12+5tt a krev mi brali 3 tydny predtim
@kuklisek tak vidis, staci jedna mrska;-) no my byli na dvou IUI, ale to uz jsou 2 roky a pak mi zjistili celiakii a telo se mi davalo 2 roky do kupy. Kdovi, treba druhe bude prirozene;-)
@nini77 kveten je krasnej mesic (hlavne, ze neni zima
)a v rodine ho mame solidne plnej ruznyma narozeninama a svatkama:-)
Ahooj holky, jak se dnes mate? Narazila jsem az tu na Angelsounds, vubec jsem netusila, ze neco takoveho se da poridit…a ted o tom premyslim, jestli kupit…jste s tim spokojene?
Ahojda vsem
mame termin porodu 20.5.2014. tak se muzeme spolecne tesit.