Kvůli nervům jsem v obličeji zestárla, jak to vrátit zpět?

329
18.9.14 14:24

Kvůli nervům jsem v obličeji zestárla, jak to vrátit zpět?

Ahojky, je mi skoro 30let. Vždy jsem vypadala tak o pět let mladší, nikdo mi můj věk nehádal. V posledních dvou letech jsem ovšem měla velké problémy. Přišla jsem o práci docela dramatickým způsobem, manžel také, nemohli jsme otěhotnět, pak jsme potratili. Hrozně se to podepsalo na mém vzhledu. Připadá mi, že jsem hrozně zestárla a přestala mít jiskru v očích. I kvalita vlasů šla do háje. Nyní se už vše vrací do normálu, manžel má dobrou práci, máme milovanýho pejska a jsem těhotná. Snad to konečně vyjde, jsem 10+1tt a miminko včera na ult pěkně hýbalo ručičkou. Začínám být opět šťastná. Chtěla bych být hezká maminka. Nevíte, jak nato? Jde to vůbec? Mám stále smutný pohled. Možná nevěřím tomu, že budu zase šťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13046
18.9.14 14:27

Myslím že to přijde samo, až se těhotenství dostane do vyšších měsíců.. většinou těhotné ženy vypadají dobře..musíš se dobře cítit abys dobře vypadala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
18.9.14 14:29

@Gabrielaaa možná je to tím, že se zatím dobře necítím, že mám po tom potratu velký strachy. I doktorka mi včera řekla, že působím hrozně nešťastně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
18.9.14 14:34

@Karole tak bys s tím měla něco dělat.. taky jsem potratila, další těhotenství proběhlo v pořádku, musíš tomu sama věřit a nemít černé myšlenky.. bacha myšlenky bývají tvůrčí… ;) být tebou začnu si to užívat, klidně bych pro sebe nebo pro miminko něco koupila, to pomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
18.9.14 14:37

Už mám vybrané úpletové šaty, ale chci s objednáním počkat po 12tt. Nejvíc jsem byla nervozní od 6 tt do potvrzení srdeční akce, protože minule k tomu ani nedošlo. Včera jsem už dostala průkazku, tak jsem taková klidnější. Taky mám v plánu jít ke kadeřnici a pak na keratin. Doufám, že mi to pomůže. Chtěla bych být prostě hezká miminka :-) a ne stařena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
18.9.14 14:59

JAk se tu píše, abys dobře vypadala, musíš se tak i cítit. Zkus v sobě podlačit strach o miminko a radči se na něj těš. Udělaj si jak jsi psala den pro sebe - kadeřnici kosmetiku atd. Já jsem na tom podobně. Blíží se mi taky 30 a přes všechny problémy si připadám, že vypadám hrozně a to můžu stát třeba celý den u zrcadla. Pokud se nebudeme vnitřně cítit spokojeně a hezky, nebudeme tak vypadat ani navenek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
18.9.14 15:00

@LenaNell určitě na tom něco pravdy bude. Když kouknu na fotky ze svatby a třeba z dovči po ní a teď. Jsem úplně jiný člověk, hlavně ty oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
18.9.14 15:05

@Karole určitě hodně dělá to jak se člověk cítí. Ale jinak je normální, že kolem třicátého roku začínají přibývat vrásky, kila (spalovaní už není to co ve dvaceti, musí člověk více pohnout kostrou), atd. to je koloběh života, s tím se musí člověk smířit. Jiskru do oka ti vrátí drobek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
18.9.14 15:07

@Karole Jo mě se z nich vytratila ta jiskra. Moc lidí a přátel si taho všimlo. Na duši je mi úzko a tělo a tvář ten pocit odráží právě v tom jak vypadám. A to si říkám, co budu dělat ve 40 :mrgreen:. Ale až uvidíš to malé, až se narodí, tak to vykouzlí tolik úsměvu na tváři, že budeš jen zářit. Má dcera to se mnou taky umí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
18.9.14 16:18

Ať se tady na emiminu řeší cokoliv, ve většině případů je to o psychice, i tohle. Ale přesto se s tím dá i fyzicky něco dělat. Začala bych tím, že bych si nakoupila dobré hydratační krémy, já používám i kapsle s vitamínem E na noc, dále třeba oční krém, pravidelně pleť čistit, občas na kosmetice podstoupit ultrazvukovou špachtli a celkově se zaměstnat něčím, co člověka baví a dělá mu radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
18.9.14 16:25

@isp ta špachtle se prý v těhotenství nesmí. Já si dávám masky, dneska si taky jednu dám. o psychice to určitě je, to nepopírám. Strachy a nervy na kráse opravdu nepřidají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
18.9.14 16:36

@Karole Já mám kardiostimulátor a taky se prý nesmí utz špachtle, ptala jsem se mé doktorky v IKEMu a ta mi řekla, že klidně můžu chodit, že je to jen ultrazvuk. V těhotenství také dělají spoustu ultrazvuků a nic se neděje dokonce UTZ kontrolují právě miminko, toho bych se nebála, nebo se zeptat gynekologa. Mě ta špachtle pomáhá na pleť nejvíc, po ní vážně kůže v obličeji ožije, projasní se a krásně vyčistí, díky tomu i na čisté pleti krémy víc působí :) Obličejová gymnastika je také dobrá věc, trošku ty svaly protáhnout a taky hodně pobytu např. v lese dělá pleti i psychice moc dobře. Choď na pěkné procházky třeba se psem, dýchej a uvolni se i miminku to prospěje, čistý vzduch a příroda. Na to já věřím. Na BOHA nikdy to je výmysl jsem ateista ale přírodu vidím na každém rohu, jak je mocná. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
18.9.14 16:38

@isp chodím každý den s psíčkem tak 3-4km, s manželem budeme chodit plavat. Co je to obličejová gymnastika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
18.9.14 17:00

@Karole Procvičování svalů v obličeji, na internetu určitě najdeš nějaké cviky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí