Kýlní centrum nebo klasická nemocnice?

9723
31.1.22 14:03

Kýlní centrum nebo klasická nemocnice?

Ahoj, vím, že toto téma se tu už objevilo, ale nenašla jsem odpověď na to, na co se ptám já.
Bohužel, mám po těhotenstvích pupeční kýlu a diastázu :( Řeším proto, kam na to jít. Jsem ze severních Čech, takže bych chtěla někde v okruhu nebo Prahu. Na netu vidím, že existují soukromá kýlní centra. Váhám, kam se s tím objednat, nebo jestli to spíš nechat na větší nemocnici typu Motol apod.

Dočetla jsem se, že někde používají modernější metody, což minimalizuje návrat kýly, zkracují dobu hospitalizace a provádějí se více šetrně. Poslední dítě je teprve tříměsíční, plně kojené, tak i to hraje roli, protože v době kolem operace se nesmí kojit a pak je i problematická péče o miminko, nesmí se zvedat atd.

Prosím tedy o recenze, kde jste byly, kde je to lepší, nebo kam určitě nechodit. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10726
31.1.22 14:08

Se vtirnu, dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
31.1.22 14:09
@negra píše:
Se vtirnu, dik

Taky to řešíš, jo? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
31.1.22 16:21

Píše se, jak je kýla častá a že by se tady nikdo neozval? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.22 16:33

Resi to aktualne synova ucitelka z MS (deti ma dospele), byla na tom min tyden. ma snad 10 stehu a byla myslim v Motole, muzu se Ti na to zkusit zeptat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9723
31.1.22 17:01
@Anonymní píše:
Resi to aktualne synova ucitelka z MS (deti ma dospele), byla na tom min tyden. ma snad 10 stehu a byla myslim v Motole, muzu se Ti na to zkusit zeptat :nevim:

To budeš moc hodná, děkuju :kytka: Uvítám všechny recenze. Ten počet stehů mě děsí :( To jí dělali i diastázu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.22 17:04
@MartinaCV píše:
To budeš moc hodná, děkuju :kytka: Uvítám všechny recenze. Ten počet stehů mě děsí :( To jí dělali i diastázu?

Netusim nic, jen ze si na to pred casem stezovala, ze stale skyta a nemuze se toho pro kylu zbavit. Delali ji to ve stredu, dnes uz v provozu ve skolce :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.22 13:05

Ahoj, byla jsem na operaci kýly v Palas Athena v Praze, je to jednodenní chirurgie. Taky jsem pospichala domu kvůli dítěti. Vše super, byla jsem spokojená.

• Citovat
  • Upravit
9723
1.2.22 13:26
@Anonymní píše:
Ahoj, byla jsem na operaci kýly v Palas Athena v Praze, je to jednodenní chirurgie. Taky jsem pospichala domu kvůli dítěti. Vše super, byla jsem spokojená.

Ahoj, děkuji a to byla pupeční kýla? Bez diastázy? Je to tam pod úhradou pojišťovny? Můžeš mi prosím napsat i něco bližšího? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.22 14:46
@MartinaCV píše:
Ahoj, děkuji a to byla pupeční kýla? Bez diastázy? Je to tam pod úhradou pojišťovny? Můžeš mi prosím napsat i něco bližšího? Děkuji :kytka:

Byla to tříselna kýla - vznikla taky v těhotenství, dostala jsem tam síťku, delala se laparoskopicky. Ale mají tam taky kýlní centrum, dělají kde co. Mrkni na stránky. Vše šlo na pojišťovnu, nic jsem nedoplacela. (Diastazu jsem měla, ale povedlo se mi ji cvičenim stahnout- od porodu jsem 3 roky).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.2.22 14:53

@MartinaCV teď koukám na jejich stranky www.palas-athena.cz. Maji smlouvu se vsemi pojistovnami kromě 213. Objednala jsem se telefonicky - sestra mne přidělila k doktorovi, nikoho jsem osobně neznala. Pouze jsem prolezla recenze plus mi je doporučila moje PL. Pracuji ve zdravotnictví, ale nechtěla jsem ležet v nemocnici :oops:

• Citovat
  • Upravit
4
11.1.24 15:05

Ahoj, jak jste dopadly? @MartinaCV
Resim ted to stejne, maly ma 4,5 mesice a plne kojim. Kyla je mala, ale rekli mi, ze cim drive se vyresi, tim lepe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
11.1.24 18:40
@Leniaa píše:
Ahoj, jak jste dopadly? @MartinaCV
Resim ted to stejne, maly ma 4,5 mesice a plne kojim. Kyla je mala, ale rekli mi, ze cim drive se vyresi, tim lepe

Už mám vyřešeno a úplně perfektně. Psala jsem tady o tom delší příspěvek. Za chvíli ho zkusím vyhledat a dát odkaz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
11.1.24 18:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.1.24 19:32

@MartinaCV super moc dekuji!!! A s odstupem casu teda zadne komplikace? Maly uz ale chodil ne? Mam ctyrmesicniho prcka a ted resim, jestli lepe az za rok kdyz uz bude chodit, nebo ted, dokud vazi “jen” 8 kg 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty