Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravím všechny ![]()
Ráda bych se zeptala, jestli a jaké máte zkušenosti s kyselinou hyaluronovou? Ráda bych ji dostala od Ježíška, ale vůbec nevím jakou a jestli je to fakt taková bomba. Chtěla bych spíš ve formě séra, nemám ráda krémy.
Začínají se mi totiž dělat menší vrásky (nemám ještě ani 30) a tak jsem si řekla, že bych se o sebe měla začít konečně více starat. Doted jsem nepoužívala nic na pleť, jen ji oplachuji čistou vodou nebo když jsem nalíčená, tak odličovací, jinak žádný krém, nic
. V tomto jsem absolutně nezkušená, takže uvítám celkově každou radu, děkuji ![]()
Mně pomohla kyselina hyaluronová vyléčit vyvrknutý kotník, ale to ti asi v rozhodování nepomůže.
Jen můžu potvrdit, že někde určitě funguje. ![]()
Je mi 30, první vrásky a pleť poničená po vysušování akné. Krém s kyselinou od Eucerinu mi to trochu srovnal, teď mám Eubos a už to není tak znát. Hydratuje to skvěle takže kůže je dobrá a mám jí už v pořádku, vysušování mi to akné rozeselo a teď ho už nemám - ale na první vrásky na čele a kolem očí - trochu to vyhladí ale ne moc, zázrak to rozhodně není. Zkoušela jsem i krémy Eveline na vrásky a víceméně k ničemu. Teď jdu na chem. peeling… je v pořádku v tomto věku pleť mazat, já to patlala vysušovákama na akné a kdybych raději tak kolem 25 let začala denně mazat krémem tak by to mohlo být lepší, jakmile se na pravidelnou údržbu najede pozdě běžné krémy to neopraví ![]()
Já jsem si to uvědomila zpětně že jsi psala sérum místo krému. No, mít to sérum asi nic nezkazí, pokud vrásky začínají tak by to mohlo pomoci. Jinak bych ale spíš hledala nějaké ty krémy a párkrát do roka drobné ošetření u kosmetičky. Já už toho vyzkoušela, dokonce nějaký drahý ptákoviny s kaviárem atd… mamka mi říkala proč si kupuju tak silné krémy, co budu dělat v 50-ti - no kdybych se svou pletí čekala do 50 až bych měla dle výrobce sáhnout po tom co mi nefungovalo teď tak by mi pomohla jedině plastika
Tahala jsem moudra z kosmetiček a vím že může pomoci jedině chemie - takže žádný výtažek z kostatce atd. (oriflame, avon…)V mém případě snad pomůže na rozšířené póry a hlubší vrásky nějaký zásah, zkusím ten peeling. Tak zkus sérum a určo ještě doplň krémama a zvykni si je používat denně - když jsem večer vyřízená tak mi trvalo dlouho než jsem se fak každý večer namazala, ale teď není kůže přesušená a citlivá - takže časem se to projeví. Kdybych bývala sáhla po té kys. hyaluronové tak kol. 25 a dokopala se k dennímu použití tak by to asi bylo dnes lepší…
http://www.biora.cz/bioraderm.html
Toto je fajn a za přijatelnou cenu ![]()
Ta biora vypadá docela dobře a má i dobré hodnocení - až mě zaráží tak nízká cena. Jakmile budu zase objednávat na nějaké netové lékárně tak to přihodím abych nemusela platit extra poštovné - už se těším a doufám že to minimálně tak dobré jako eucerin, s ním jsem byla spokojená ale 600 za krém který vypatlám nejpozději do 2 měsíců bylo dost
Ahoj
Pro mně je absolutním vítězem kosmetika Sarsey. Mají řadu výrobků s kyselinou hyaluronovou. Krémy, emulze i přímo sérum. Já používám přímo to sérum a musím říct, že jsem nadmíru spokojená. Krásně pleť na pne, vyhladí a opravdu nádherně hydratuje, což je v boji s vráskami velmi důležité. HA také zabraňuje tvorbě nových hlubokých vrásek, což je také fajn. Určitě doporučuji kosmetiku Sarsey
Dá se koupit zde: http://zdrave-prirodni-produkty.cz/…-hyaluronova
Mám možnost jít na kosmetické ošetření kys. hyaluronovou pomoc ultrazvuku. Je to za dobrou cenu. Má to cenu?
Tak já si dělám chemický peeling doma, mám totiž mastnou pleť.Není to však pro každého. Mám naštěstí kůži, na které bych mohla, příslovečně řečeno, štípat dříví.Momentálně mám na sobě 30% roztok kyseliny mléčno-mandlové a střídám to s kyselinou glykolovou a 30% kyselinou acetylsalicliovou. Ta je nejlepší.Hloubkově čistí póry, zbavuje pigmentových skrvn a odstraňují staré buňky.Každá kyselinka umí něco jiného.Výsledkem je absolutně hladká vyčištěná jemná pleť bez vrásek.Úplně jiný level než běžně prodávané přípravy.V těch je nejlepší Neostrata.
U kys. hyaluronové záleží na forme - sama o sebe má veľké molekuly, ktoré nie sú schopné preniknúť cez póry do hĺbky a tak takéto séra veľa muziky neurobia. Ak je sérum drahšie, vačšinou to bude práve preto, že je kys. upravená na menšie molekuly, ktoré sú do pleti schopné preniknúť. Inak je to ale na hydratáciu pleti jedna z najlepších zložiek v kozmetike, takže určite choď do toho, zo značiek by som ti doporučila The Ordinary, u ktorej je aj skvelá cena
kys. hyaluronová má hlavne hydratačnú schopnosť, ak by si chcela vyslovene bojovať s vráskami, poobzeraj sa po retinole, s ním ale opatrne pri tehotentstve, dojčení a na slnku ![]()
@Burj Chalifa Mohu se zeptat, kde objednavate tu 30% kyselinu salicylovou? V tak vysoké koncentraci jsem ji nikde nevidela. Moc diky za odpoved ![]()
Já používám Hyaluronové sérum No. 1 GOLD od firmy Di Angelo a jsem maximálně spokojená. Pleť je skvěle hydratovaná a to jsem těch sér vyzkoušela několik a všechno k ničemu. Konečně něco, co funguje ![]()