Kytara nebo ukulele

199
15.4.18 19:59

kytara nebo ukulele

Zdravíčko :)

Nikdy v životě jsem nehrála na žádný hudební nástroj, což bych teď chtěla změnit. :D Zvažuji, že bych si pořídila kytaru nebo ukulele, tak se chci zeptat… Co myslíte, že je pro úplného hudebního začátečníka lepší? Hádám, že na ukulele bude lehčí se naučit, ale dají se pak na něj zahrát nějaké písničky? (jako takové ty klasické ze zpěvníku?)

Ocením jakékoliv tipy a názory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
15.4.18 20:09
@dceruška píše:
Zdravíčko :)

Nikdy v životě jsem nehrála na žádný hudební nástroj, což bych teď chtěla změnit. :D Zvažuji, že bych si pořídila kytaru nebo ukulele, tak se chci zeptat… Co myslíte, že je pro úplného hudebního začátečníka lepší? Hádám, že na ukulele bude lehčí se naučit, ale dají se pak na něj zahrát nějaké písničky? (jako takové ty klasické ze zpěvníku?)

Ocením jakékoliv tipy a názory :-)

ahoj, hraju na oboje, se spanelkou jsem zacala nekdy ve dvaceti jako samouk, ukulele jsem pak poridila kvuli lepsi skladnosti na cesty (cundry, voda).Uprimne je nejlepsi kytara, specialne na ty tremparny a pisnicky ze zpevniku, jak pises. Ukulele, podobne jako mandolina ci benzo je spis doprovod ke kytare, k samotnemu se moc neda zpivat :nevim: Cili jestli si na to troufas, smele do kytary :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
15.4.18 20:21

Dcera si vybrala jako samouk ukulele. Do hudebky na flétnu. Pořád u toho zpívá a je spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
16.4.18 07:18

@unuděná Děkuji, asi jsi mě přesvědčila, půjdu do kytary. :) A kdyby mě to náhodou chytlo, pořídím si ukulele později. :D Díky! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.4.18 18:54

@dceruška Přesně. Když jednou ovládneš kytaru, je mnohem snazší zvládnout jakékoli další strunné nástroje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí