Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravíčko ![]()
Nikdy v životě jsem nehrála na žádný hudební nástroj, což bych teď chtěla změnit.
Zvažuji, že bych si pořídila kytaru nebo ukulele, tak se chci zeptat… Co myslíte, že je pro úplného hudebního začátečníka lepší? Hádám, že na ukulele bude lehčí se naučit, ale dají se pak na něj zahrát nějaké písničky? (jako takové ty klasické ze zpěvníku?)
Ocením jakékoliv tipy a názory ![]()
@dceruška píše:
Zdravíčko![]()
Nikdy v životě jsem nehrála na žádný hudební nástroj, což bych teď chtěla změnit.
Ocením jakékoliv tipy a názoryZvažuji, že bych si pořídila kytaru nebo ukulele, tak se chci zeptat… Co myslíte, že je pro úplného hudebního začátečníka lepší? Hádám, že na ukulele bude lehčí se naučit, ale dají se pak na něj zahrát nějaké písničky? (jako takové ty klasické ze zpěvníku?)
ahoj, hraju na oboje, se spanelkou jsem zacala nekdy ve dvaceti jako samouk, ukulele jsem pak poridila kvuli lepsi skladnosti na cesty (cundry, voda).Uprimne je nejlepsi kytara, specialne na ty tremparny a pisnicky ze zpevniku, jak pises. Ukulele, podobne jako mandolina ci benzo je spis doprovod ke kytare, k samotnemu se moc neda zpivat
Cili jestli si na to troufas, smele do kytary ![]()
Dcera si vybrala jako samouk ukulele. Do hudebky na flétnu. Pořád u toho zpívá a je spokojená
@unuděná Děkuji, asi jsi mě přesvědčila, půjdu do kytary.
A kdyby mě to náhodou chytlo, pořídím si ukulele později.
Díky! ![]()
@dceruška Přesně. Když jednou ovládneš kytaru, je mnohem snazší zvládnout jakékoli další strunné nástroje ![]()