Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zkouším se ještě jednou zeptat, zda někdo neví, i jakou knihu se jedná… třeba si někdo vzpomene.. třeba někdo četl… díky!
Přidám se z dotazem. Sháním knihu, kterou jsem četla asi před dvouma rokama. Je to detektivka. Autor vypráví o pachateli, který má asi 4 alter ega. Pachatel se jako dítě zamiloval do své učitelky a na přelomu puberty a dospělosti zabil muže, který si měl jeho učitelku brát. Po vraždě jejího druha s ním začala učitelka žít. Učitelka měla nějaké pohmožněniny na části hlavy a snad i popáleniny, z toho důvodu nosila nějakou masku, či co to bylo. Ten její bývalý žák - pachatel pro ni chytal dívky, které měly jahodově blondaté vlasy a ty jim vždy střihal, dívky držel někde v podzemí, mimo domov. Nevíte někdo název té knihy, bohužel si napamatuji ani autora ![]()
@Ivaneska the girls he adored od Nasawa si myslím
Edit - ale nevybavuji si jestli tam byla nějaká žena s maskou, jen ze unasel zabíjel jahodove blondýny
@Tichošlápek To je ona, děkuju, pidim se po ní dva dny a ty to rozlousknes za dve minuty
![]()
@Tichošlápek Ty jsi skvělá! ![]()
To bych měla taky dotaz na knížku. Četla jsem ji kdysi na střední, je to snad povinná literatura. Ale už si z toho moc nepamatuju, ani jména.
Jediné co vím, že tam byl nějaký chlapec (co byl zač, nevím). A nějak tam chodil s nějakou dívkou (snad Alberta nebo nějak se jmenovala) a ta pracovala v nějaké továrně.
Pak s ním otěhotněla a on ji pozval na lodičku a uprostřed jezera ji shodil do vody a ona se utopila, protože neuměla plavat, což on věděl.
Netušíš? ![]()
@Tichošlápek dámo, Ty jsi neuvěřitelná! To bude opravdu ona. Já už o tom několik měsíců přemýšlím a hledám na internetu, ale jak jsem si přesně nepamatovala jména, hledala se špatně. Už jsem chtěla psát svoji třídní ze střední, aby mi poradila, od ní jsem si ji tehdy půjčila. Mockrát děkuji ![]()
@Tichošlápek no, jako fakt bych chtěla mít takový přehled! Jen tiše závidím a můj vykojený mozek (už několik let na mateřské) pláče. ![]()
Asi začnu zase více číst.
Nevíte, co je to za knihu, prosím? Starý muž se vydá ( snad pres ocean) za svou nemocnou dcerou snad do Ameriky…já presne nevim, ale cetla jsem obsah nekdy nekde a zaujalo me to, rada bych si ji precetla a nemam nazev
.
A omluva za styl psani, pisu na tabletu a nemam casu nazbyt, dekuji za pochopeni a dik, pokud nekdo poradi