Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den,chci se s Vámi poradit o tom, jaký tisk - noviny nebo časopis - čte Váš děda. Můj děda má 80 let, žije sám a nedávno si poranil nohu a musí teď být doma. Zabíjel čas sledováním televize, ale ta se teď porouchala a než bude zase opravená (nebo než koupíme novou) napadlo mě, že bych dědovi přinesla alespoň něco ke čtení, ať se nenudí. Ale nemám moc představu, co koupit. Ale určitě raději nějaký časopis nebo noviny daleko spíše než knihy.
Za jakýkoliv tip Vám děkuji.
Téma,100 plus 1, TV program, Blesk, Aha včetně příloh, křížovky, Květy
Těžko říct co ho baví, když se ho nezeptas
já bych vzala třeba křížovky ty baví téměř každého důchodce, a pak možná nějaké ty časopisy se zajímavostma 100+1 apod, pak zalezi jestli měl nebo má nějaké koníčky, mě baví třeba časopis historie, mají o zvířatech, zahradě, modelařeni, kuchyni, bulváry (to si ale nemyslím že by staršího chlapa zajímalo) ![]()
Časopis Puntík? Ne, vážně, záleží, co ho baví - Receptář, Paní domu, AutoTip, Chvilka pro tebe, Nestydatá mláďata, Český naháč (pozor! Není to o chovu psů) ![]()
Nebo mu kup playboy, tím nepohrdne chlap žádnýho věku a občas tam sou zajímavý články ![]()
Třeba můj taťka 71 čte nejraději regionální noviny, z toho, co se děje v místě. (Milevské noviny). Je to týdeník. Sleduje ČT 24 nebo poslouchá rádio do sluchátek i v noci. ![]()
Dobrý den,
chci se s Vámi poradit o tom, jaký tisk - noviny nebo časopis - čte Váš děda. Můj děda má 80 let, žije sám a nedávno si poranil nohu a musí teď být doma. Zabíjel čas sledováním televize, ale ta se teď porouchala a než bude zase opravená (nebo než koupíme novou) napadlo mě, že bych dědovi přinesla alespoň něco ke čtení, ať se nenudí. Ale nemám moc představu, co koupit. Ale určitě raději nějaký časopis nebo noviny daleko spíše než knihy.
Za jakýkoliv tip Vám děkuji.