Jaký tisk (časopis) koupit pro dědu, kterému je 80 let?

Anonymní
13.4.18 12:00

Jaký tisk (časopis) koupit pro dědu, kterému je 80 let.

Dobrý den,

chci se s Vámi poradit o tom, jaký tisk - noviny nebo časopis - čte Váš děda. Můj děda má 80 let, žije sám a nedávno si poranil nohu a musí teď být doma. Zabíjel čas sledováním televize, ale ta se teď porouchala a než bude zase opravená (nebo než koupíme novou) napadlo mě, že bych dědovi přinesla alespoň něco ke čtení, ať se nenudí. Ale nemám moc představu, co koupit. Ale určitě raději nějaký časopis nebo noviny daleko spíše než knihy.

Za jakýkoliv tip Vám děkuji. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
199
13.4.18 12:02

Mno a bude na to děda vidět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
13.4.18 12:03

Leo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.18 12:05
@Anonymní píše:
Dobrý den,

chci se s Vámi poradit o tom, jaký tisk - noviny nebo časopis - čte Váš děda. Můj děda má 80 let, žije sám a nedávno si poranil nohu a musí teď být doma. Zabíjel čas sledováním televize, ale ta se teď porouchala a než bude zase opravená (nebo než koupíme novou) napadlo mě, že bych dědovi přinesla alespoň něco ke čtení, ať se nenudí. Ale nemám moc představu, co koupit. Ale určitě raději nějaký časopis nebo noviny daleko spíše než knihy.

Za jakýkoliv tip Vám děkuji. :)

Téma,100 plus 1, TV program, Blesk, Aha včetně příloh, křížovky, Květy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
13.4.18 12:06

Těžko říct co ho baví, když se ho nezeptas :nevim: já bych vzala třeba křížovky ty baví téměř každého důchodce, a pak možná nějaké ty časopisy se zajímavostma 100+1 apod, pak zalezi jestli měl nebo má nějaké koníčky, mě baví třeba časopis historie, mají o zvířatech, zahradě, modelařeni, kuchyni, bulváry (to si ale nemyslím že by staršího chlapa zajímalo) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11800
13.4.18 12:10

Časopis Puntík? Ne, vážně, záleží, co ho baví - Receptář, Paní domu, AutoTip, Chvilka pro tebe, Nestydatá mláďata, Český naháč (pozor! Není to o chovu psů) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77516
13.4.18 12:11

Náš děda čte Katolické noviny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
13.4.18 12:19

Nebo mu kup playboy, tím nepohrdne chlap žádnýho věku a občas tam sou zajímavý články :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
13.4.18 12:43

Děda čte Respekt, tchán Reflex, oba 80.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26876
13.4.18 13:16

https://www.epublishing.cz
Myslim, ze vyber je obrovsky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.18 13:21

Třeba můj taťka 71 čte nejraději regionální noviny, z toho, co se děje v místě. (Milevské noviny). Je to týdeník. Sleduje ČT 24 nebo poslouchá rádio do sluchátek i v noci. ;)

• Citovat
  • Upravit
385
13.4.18 13:47

Mého dědu bavilo 21. století a luštění křížovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí