Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den chci se zeptat jak to chodí ve školce, na konci školního roku, u nás školka přez prázdniny není.
Dcerka chodí do školky a já nevim zda paním učitelkám v pátek má malá dát kytku nebo ne???
at tedy vím zda si zítra naplábovat cestu do květinářství, nebo ne.
celkem je mi to jedno ale at neni jediná kdo dá nebo nedá, předpokládám že ti co odcházejí do školy tak kytku dají, malá ale bude ve školce ještě i příští rok.
Tak já bych koukla vedle do diskuze, jeslti se dává něco doktorům a sestřičkám a pak bych teda řekla že ne- je to přece její práce a je za ni placená že? ![]()
Jinak za mě, pokud je paní učitelka fajn a máte ji rádi, tak bych tu kytku klidně dala ![]()
Zalezi na tobe, ale ja davala. A kdyz syn odchazel ze skolky pridala jsem i bonbonieru.
Jestli jsi s učitelkou spokojená, pak bych jí kytku dala, nic tím nezkazíš.
Jako učitelka v MŠ - ano, uděláš moc radost
ano, je to práce za peníze, ale přesto to potěší
Neponesu, hlavně z toho důvodu že poslední dva měsíce je školka pro mě utrpení. hlavně jednání s paní učitelkou… dceru má za lhářku a podvodnici, neřeší šikanu a mě prostě a jednoduše řekla že si všechno vymýšlím.
ředitelka byla u toho, stojí na straně učitelky a já nemůžu ani prd. jen dceru extra hlídám a snažím se pomoct si sama.
jiná školka nejde protože mají plno a neberou ![]()
a ještě abych jí nosila kytku…jsem ráda že začínají prázdniny…
Anonymní- pokud je vás třeba víc co s ní má problémy, co takhle kontaktovat zřizovatele školky, třeba by se mohlo něco vyřešit..? ![]()
Kytku určitě, je to takový společenský úzus, dává jí každý na konci školního roku už od školky. Ale znám jednoho, který donesl kopřivu. ![]()
@Takyjedna píše:
Kytku určitě, je to takový společenský úzus, dává jí každý na konci školního roku už od školky. Ale znám jednoho, který donesl kopřivu.
Husty
@Dice jsme zatím zhruba 3 mamky (o kterých vím) a řešíme to spolu, jinak nevím jak ostatní. nechci být rasistická ale ten problémový kluk je Rom, z takového toho klasického obrázku romské rodiny
a mám pocit že se nikdo do toho nechce pouštět aby nevznikaly problémy jinde.
teda já ano protože dcera si díky tomu zadělává na zdravotní problémy ![]()
uvidím jak po prázdninách to bude vypadat, snad holka jak povyroste tak bude lepší a naučíme se přes léto jak s tím bojovat…
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.