Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
A jak byste Lydii rikali? Na me osobne je to hodne tvrde… a navic jsem jednu znala a byla to strasna puska, tak jsem tim ovlivnena ![]()
Lukáš jo. Lýdie se mi nelíbí. A nechtěla bych ý v křestním jménu. To už raději Lindu.
@Sardelka píše:? Že by Liduška, Lidka, Lída? No Hubert se ji asi říkat nedá
A jak byste Lydii rikali? Na me osobne je to hodne tvrde… a navic jsem jednu znala a byla to strasna puska, tak jsem tim ovlivnena
@Anonymní píše: ? Že by Liduška, Lidka, Lída? No Hubert se ji asi říkat nedá
Liduska, Lidka, Lída - to jsou zdrobneliny jmena Ludmila, skoro stejne, jako ten Hubert
Ja bych nemela radost, kdyby mi jako Lydii rikali Lidusko, Lidko a Lido, ale delejte sami, jak uznate za vhodne.
Zrejme jste uz rozhodnuta a jiny nazor je nepopularni ![]()
@Sardelka píše:
Liduska, Lidka, Lída - to jsou zdrobneliny jmena Ludmila, skoro stejne, jako ten HubertJa bych nemela radost, kdyby mi jako Lydii rikali Lidusko, Lidko a Lido, ale delejte sami, jak uznate za vhodne.Zrejme jste uz rozhodnuta a jiny nazor je nepopularni
Ale takto se Lýdii říká
@lenkahav píše:
Ale takto se Lýdii říká
Ja bych ji tak nerekla, tato tradicni ceska jmena se mi nelibi, a kdybych tak chtela dceri rikat, pojmenovala bych ji Ludmila. Prijde mi to jako hrozna skoda ![]()
Takže když to neni Ella, Emma, Mellissa. Tak je to vlastně chudák holka.
Jak se teda podle vas říká Lýdii? Vzdyz treba takova Emílie je vlastně hojně rozšířena Ema.
@Anonymní píše:
Takže když to neni Ella, Emma, Mellissa. Tak je to vlastně chudák holka.
Jak se teda podle vas říká Lýdii? Vzdyz treba takova Emílie je vlastně hojně rozšířena Ema.
Ja bych ji rikala Lio nebo Ly, pripadne Líd a Lídý.
Líbí se mi obě jména. Znám dvě Lýdie a obě jsou kočky, takže ve mně tohle jméno žádné negativní pocity nevyvolává.
V základním tvaru se mi Lýdie líbí ale oslovení Lído moc ne. Ale to je jedno, mám syna a zdrobněliny jeho jména se mi taky nelíbily a už to jede ![]()
Lydie v tomto tvaru je hezká, ale 99% lidi ji bude říkat Liduško a pak Lidko. To se mi nelíbí. Pokud vám to nevadí tak proč ne.
Lukáš je taková klasika.
Obě jména jsou krásná. Lukáš je celkem časté jméno. Lýdie spíš netradiční, ale krásné.
Máme vybraná dvě jména a to
LUKÁŠ nebo LÝDIE
Obě jména mají stejný význam a neplete se tam r, které je v našem německém příjmení. Jak na vas působí?