Lactulosa už tyden a nic

Anonymní
7.7.12 21:21

lactulosa už tyden a nic

Ahoj už týden piju lactulosu dvakrát i třikrát denně a jedniný výsledek jsou dva mini bobky s velikánským úsilím. Přitom mám pocit fakt plných střev a čekám kdy to přijde a ono furt nic. jsem 33tt a bojím se hodně tlačit kvuli miminu. Denně vypiju dva a pul litru sním dva jogurty piju jogurtové nápoje a kafe s mlékem které mě vždy prohnalo a nic.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
7.7.12 21:23

Lactulosa je na prd. Zkus něco jiného. Ta mi taky v těhu nepomohla.

• Citovat
  • Upravit
4705
7.7.12 21:25

Nápoj z kombuchy je spolehlivý. Nezpůsobí průjem, ale prostě jen „normu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
7.7.12 21:27

Bohužel neporadím přípravek, ale je ti chci říci, že jsem taky bojovala se zácpou téměř celé těhu. Zkus něco jiného, magistra ti poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
7.7.12 21:54

Já pila odvar z lněných seminek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karolínka12
7.7.12 21:59

Já jsem jedla hodně másla, to pomáhalo :)

• Citovat
  • Upravit
1418
7.7.12 22:04

Neklepší jsou glycerinové čípky, ty jsou na hned. Jinak cokoliv s hodně vlákninou, psillium a len. Někdy pomáhá na chvilku vysadit mléko a mléčné výrobky. Vydrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
7.7.12 22:04

Lnene seminko, susene ovoce (hlavne merunky), svestkova stava…a taky celozrnne pecivo misto bileho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.12 22:24

Glycerinový čípek mi nezabral vubec, co se týká vlákniny tak dvakrát týdně mám ovesnou kaši s mlékem a s vlákninou navíc a to si dávám ještě k snídani do jogurtu takže si myslím, že vlákniny mám dost. taky mám hemeroidy, naštěstí ted zatím v klidu.

• Citovat
  • Upravit
5278
7.7.12 22:47

V prvním těhotenství jsem problém se zácpou neměla a to z prostého důvodu! hodně mi tvrdlo břicho a tak jsem brala magnésium a bylo to tak, že mě to ráno doslova budilo a musela jsem na záchod utíkat :)

zato druhý těhotenství - katastrofa! zácpa jako blázen a jelikož břichi netvrdlo, nebyl důvod brát magnézko. ale nepomáhalo téměř nic! lactulosa mi spíš způsobovala ještě větší problémy a tuhou stolici :cert: vyzkoušela jsem všechno možný a nemožný a co jakž takž zabíralo bylo denně k snídani i k večeři hnusná aktivie, do který jsem si dávala psylium a lněný semínko, k tomu jsem do sebe cpala švestkovej kompot a když už ´jsem třeba tejden nebyla, tak jsem si dala takový kostičky rostlinnýho projímadla fructolax a 2 glycerinový čípky a s velkým úsilím cosi na záchodě vyplodila! bohužel se mě teda zácpa držela ještě do nedávna…až asi poslední 3 týdny je to lepší a navíc mi po porodu asi 2 měsíce po prasknul hemeroid - jako fakt bezva! :zed:

takže vim o čem mluvíš a je mi Tě líto! zkus to co jsem psala - snad to i Tobě trochu zabere! jinak jsou dobrý ještě tablety Unilakt, ale já je zapomínala brát a to pak nemá smysl! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
7.7.12 22:50

Taky jsem v druhým těhu brala tu nejvyšší dávku a nic moc :| Odvar ze lněných semínek a i semínka do jogurtu jsou super. Nebo hodně meruněk, třešní… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.12 23:00

No vyzkouším jetšě ty lněná semínka, ale v jedné diskuz jsem četla, že mohou přivolat porod :nevim: a magnézko beru ale nějak to nepomáhá, beru ještě letrox na štítnici tak ta se na tom také podílí. kdybych ale spon nebyla těhotná tak člověk klidně zatlačí víc :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5278
7.7.12 23:05

Jaký magnézko bereš? já měla od doktora rozpustný magnosolv a pila ho ráno a avečer a to fakt zabíralo!

toho lněnýho semínka bych se nebála - lžička do jogurtu určitě neuškodí! a když k tomu to psylium přidáš, tak to určitě trochu pomůže!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
7.7.12 23:12

Me tedy v prvnim tehu a po porodech pomahala lactaluza, nic lepsiho jsem nenasla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3638
7.7.12 23:18

Mne lactulosu doporucila magistra v lekarne a zabrala. Po jedne lzicce jsem skoro nestihla dobehnout na zachod :oops: :mrgreen:
Bylo to taky v tehotenstvi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky