Lamaze Hrací podložka - pyramida

353
11.11.13 15:38

Lamaze Hrací podložka - pyramida

Ahojte, nemáte niektorá s touto hracou dekou skusenosti? Rozmyslam, ze by ju dcerka dostala na vianoce. Zaujima ma ako zaujala deti a asi ako dlho ju pouzivali, kedze vyrobca uvadza, ze „rastie“ s dietatom a teda by sa malo s nou hrat ovela dlhsie ako s klasickou hracou dekou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4047
11.11.13 17:03

@Bubinna88 Já ji kupovala synovi a byl z ní nadšený, využili jsme jen tu variantu s hrazdičkou, ale hrací sluníčko bylo pro něj to nej :-) Furt se na něj smál… Takže za mě je to super investice, hlavně se dá využít i dál než jen s hrazdičkou.
Tam ji potom rozložíš, nebo až je dítě velké složíš a má to jako domeček. Jsou k ní plyšové postavičky - maminka, tatínek, jsou tam vzory na poznávání barev a místa kam patří plyšový kruh, čtverec, trojúhelník, jsou na suchý zip, takže malá si tam pak může ty vzory dávat sama a pozná zda jí to tam sedí nebo ne. Za mě opravdu super kup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
11.11.13 17:56

@J3nie jeee…tak to si ma potesila, uz ju idem objednat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
11.11.13 21:04

@Saricat @Bubinna88 To jste meli asi nejaky spatny kus, my fakt nemeli zadny problem, nic z toho co popisujes. Jo, slunicko musis vypnout a zapnout, ale taky je tam moznost, ze je zapnute a rozehraje se pohybem (kdyz do nej prcek stouchne, bouchne, nebo se poradne osije na podlozce. My ji kupovali v akci v Tescu za cca 800Kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
11.11.13 21:37

Já myslím, že je takový průměr co do kvality a využití. Já čekala bohužel také víc, celkem brzo se nám oddělaly ty suché zipy, takže jako domeček pro převoz i dalších hraček, když už byla malá větší, tak to používat nešlo, rozpadal se nám… :roll: Ale pro miminko bezvadné, to sluníčko se jí hrozně moc líbilo a i teď si ho ještě občas vytáhne z krabice a směje se na něj.:-)Hodně fajn bylo také to zrcátko, postavičky jsme používali i zvlášť - maminku jsem jí občas dávala i na kočárek…já bych koupila znovu, prostě se mi hrozně líbí, jak vypadá.:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
11.11.13 21:42

Ja som ju práve tiež našla relatívne za dobru cenu, nie za 2000 ako skoro vsade.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
26.11.13 10:18

Ahoj, obnovuji tuto diskuzi, přemýšlím o pořízení http://www.learningtoys.cz/…yramida.html pro malého k ježíšku. Máte s ní nějaké zkušenosti? Stojí za to pořídit?

Našla sem jí i levněji, okolo 1400 Kč, ale stejně je to docela dost, tak bych nerada udělala chybu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.11.13 10:22

@hanula23 lamaze nikdy nezklamalo. šla bych do toho. Kluk má doteď jednu hračku od nich (7 let) a pořád je to jak nové :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
26.11.13 10:33

Přesně tuhle máme doma a malá z toho využívá jen to hrací sluníčko, jinak na to totálně háže bobek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
26.11.13 11:51

@hanula23 ahoj, přesně tu samou máme doma a zatím si říkám, že nic lepšího jsme naší princezně asi nepořídili. Ale jak se říká, každé mimi je jiné a nemusí z toho být každé tak nadšené. Máme desetitýdenní holčičku a dávala jsem jí tam občas tak od 4-5 týdnů, to z toho ještě neměla rozum a dlouho tam nevydržela. Teď si tam ale hoví, vydrží tam být hodná a koukat a hrát si klidně hodinku dopoledne a pak ještě i odpoledne. Dokonce se tam začala smát, doteď je nadlidský úkol ji rozesmát někde jinde, ale na dece se často kření. Hrazdičku jsem obohatila ještě o nějaké jiné lehké hračky, aby se mi to nezhroutilo a zatím tedy maximální spokojenost. Jinak si hlídej akce v Tescu! Tuhle pyramidu tam mívají docela často s 50% slevou, a pak vychází na 750-800Kč. ;) Takhle jsme to aspoň kupovali my. Např. v srpnu byla v akci a nestihli jsme ji koupit, a pak ji znovu měli někdy na konci září či začátkem října. Loni ji zlevňovali i kolem Vánoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
26.11.13 13:10

Já bych šla radši do hrací deky od taf toys, jsou velikánské, takže pak opravdu i pro větší děti, tyhle malé jsou na pár měsíců - než se začnou otáčet nebo zdrhat.
 http://www.stylove-miminko.cz/…alek-2-d.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
29.11.13 22:15

@tweetydee ahoj, díky za radu, nakonec jsme opravdu objednali od taf toys :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
30.11.13 19:01
@hanula23 píše:
@tweetydee ahoj, díky za radu, nakonec jsme opravdu objednali od taf toys :mavam:

určitě nebudete litovat, je bezvadná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.9.16 14:43

Dobry den, pral jste nekdo hraci deku lamaze pyramidu v pracce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3630
16.9.16 15:10

@Brenda89 ano, krom sluníčka jsem prala vsechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie