Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky bolely vás pořád prsa po et? já se jich nemůžu ani dotknout..tak nevím zda to přejde??
@adny jsou to hormánální změny takže určitě je ucítíš já to tak mám den před MS pořád. Tak třeba už je prcek zahnízděnej ![]()
@MisTer to by už musel být od transféru
takže to bude asi těma hormonama
jako před ms to mám taky, ale ne tak hodně…je fakt že podle toho co všechno v sobě mám to někde musí jít poznat…bohužel ![]()
@adny tak ještě mu trvá než se zakousne a zůstane to není hned
kdy budeš testovat?
@adny taky tak nějak ale ty bys mohla dřív byla jsi na ET dřív než já na blbém IUI.
@MisTer spíše mám strach z negativního výsledku..a to neříkej..třeba to blbé iui pro tebe bude mnohem úspěšnější než pro mě celé ivf
a možná už zkusím i dřív… ![]()
@MisTer hele ty když jsi byla na ivf v tom červnu tak co jsi k tomu vše měla? AH? PK a který den ti ho zaváděli a kolika buněčné bylo??
@adny já jsem měla ISCI, PK a zaváděli mi blastocystu áčkovou 5.den. Jenže až pak mi zjistili, že moje tělo embryjko zabilo - imuno.
@MisTer aha a to imuno vyšetření dělají v Caru nebo kde? a nabídli ti to sami? nebo ses jich musela zeptat??a co to obnáší??
@adny po neúspěchu jsem si o něj řekla a dle mého se má tohle prostě vše dělat před IVF předešlo by se tomu a touhle dobou bych už rodila!!! Šli jsme tam pak oba jsou to detailní rozbory krve na různé další látky, partnerovi ještě rozebírali sperma.
@MisTer no to určitě jo..pak máš zbytečně zmařený pokus ivf že?..a jak dlouho to trvá? ty výsledky? a nepůjdete teda na KET? když máte 2 mrazáčky??
@MisTer ztratíš jeden pokus, zatížíš tělo, utratíš spousta peněz a hlavně ty nervy!!!
@adny Ahoj,mě bolela prsa strašně, ale nejspíš z hormonů, protože et nevyšel. Po tom, jak mi píchli pregnyl to bylo horší. A pak už to byl nejpíš agolutin, nevím
ale tak 9.den po et už jsem je moc necítíla, měla jsem je jen nateklý, to mám doteď jen tak mimochodem
kolik jsi po et? a jak se cítíš?