Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kaczule1 musím skočit do Caru na injekci tak bych se chtěla optat co a jak..jinak to budu vědět až zítra…:(
@adny píše:
@boule76 asi jo…uvažuju pořád čím by to mohlo být??jestli těmi léky??no a jak to dopadlo? oplodnily se obě??
Mne rekla podle krev. testu jsem mela na stimulaci reagovat spis vic nez min - a prd.
Hele ale dnes je to 5.den a drzi se obe. Pravda neriskovala jsem a priplatili jsme ISCI
@boule76 hm, podle mě to jsou jen takové dohady..oni vůbec netuší jak tělo zareaguje…a kdy budeš mít transfér??my chtěli tu metodu PICSI a chtěli by to zavádět už zítra…
Tak to vypadá dobře holky…zatím jsou 2 oplodněné a třetí se uvidí dneska odpo…tak snad bude i jeden mrazáček…po jak dlouhé době vám transferovali vajíčko??a jak dlouho potom jste leželi??
@adny já jsem byla na OPU v úterý a ET byl v neděli. Ležela jsem tam tak 15 min. a pak jsme šli na oběd k rodičům (oslava narozenin, ale tam jsem byla v klidu) ![]()
@adny píše:
@boule76 hm, podle mě to jsou jen takové dohady..oni vůbec netuší jak tělo zareaguje…a kdy budeš mít transfér??my chtěli tu metodu PICSI a chtěli by to zavádět už zítra…
Tramsfer dnes odpoledne - 5.den
@kaczule1 děkuji..a holky nemyslíte že druhý den je brzy na zavedení??
@adny já tomu nerozumim a nikdy jsem to nezažila ale když dojde k oplodnění přirozeně… ![]()
@adny není to brzy oni vědí co dělají…a aspon nemusíte platit PK.