Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nakonec jen jedno. To první bylo super ještě včera, dnes ráno nějak začalo zaostávat a nakonec mu dali embryologové úplné STOP.
@boule76 i tak je to supr…moc gratuluji
a ať se tam mimiško pěkně zavrtá..
@adny nestresuj se, bude to dobrý
určitě alepsoň jedno krásné embryjko bude a to stačí na mimíska
moc držím palce. @kaczule1 @boule76 Vám holky taky držím vše co mám, ať se bobánkům u vás líbí ![]()
@adny adny já nevím. nám třeba PK například vyselektovala ještě do 4. dne nadějně vypadající embryo. Na druhou stranu, embrya takhle fungují v uměle vytvořeném prostředí, kdoví jak by to bylo v břiše…
Holky tak nám nakonec zůstalo jen jedno hezké embryjko…takže už je ve mě…teď nastává nejhorší fáze…fáze čekání
tak uvidíme…co vy jinak??
@kaczule1 jj taky moc držím pěsti…
dodržuješ nějak klidový režim? nebo co ti řekl mudr??
Holky nevíte jak je to se sexem teďka? kdy na to můžeme hopsnout??díky
@adny akorát se nepřemáhám a nezvedám nic těžkého, ale jinak dělám všechno možné a ještě ten den po ET jsme jeli na oslavu ke tchánovcům. Ale žádné hopsání, jen oběd a byla jsem tam v klidu
Do dneška mám dovolenou a od zítřka jdu do práce. Ale teď už to beru jinak jak při 1. IVF, tam jsem poctivě ležela 3 dny
Ale teď už to je moje 4. IVF a 6. transfer, tak už to beru asi jinak ![]()
@adny teď sex určitě ne. Minimálně do testu, což je 14 dnů a pak bych taky ještě chvíli počkala (kdyby to vyšlo)
Já osobně to vidím, že pokud to vyjde u nás, tak my budem mít sex až někdy po porodu
Ale já jsem po 2 potratech, takže ten strach je šílený ![]()
@kaczule1 já se taky snažím být v klidu..mě mudr řekla že mám 14 dní být v klidu, polehávat atd…ale to asi nezvládnu tak dlouho..musím vymyslet nějakou nenáročnou zábavu…já mám totiž nemocenskou..ale vůbec mi to neva protože mě to v práci moc nebaví ![]()