Čeká někoho laparoskopie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
8.3.14 15:21

@jarunka86 jj já si taky myslím, že je to těma hormonama…já jsem teprve 5 den po et..takže na testování ještě fůru času :( jinak se cítím fajn..občas mě někde něco píchne v břiše, jinak pohoda…a co ty? jak to jde? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
8.3.14 15:26

@adny může a nemusí :pankac: třeba je to mrňous. Holčina, co byla se mnou na ET měla už krásnýho ducha 8.den. Záleží, jak staré ti dali emryjko, kdy byla OPU. 5.den je ale fakt brzo, to může být i pregnyl ještě. Myslím, že kolem 10.dne už je ale rozhodnuto. Držím palce :kytka: Já v pohodě, pobrečela jsem si už asi 11.den po et a pak info z krve už mě nijak nezasáhlo, čekám na mršku a půjdu pro mrazáčka. Mám to teď takový zvláštní, břicho mě občas bolí pekelně, dokonce i chvílema krvácím, ale za menstruaci bych to nepovažovala, tak nevím :nevim: asi počkám, co se z toho vyklube.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
8.3.14 17:07

@jarunka86 ach jo, to mě fakt mrzí, že to nevyšlo :zed:

@adny já jsem 6. den po ET a přiznám se, že už mě svrbí ruka, ale do 10. dne musím vydržet :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
8.3.14 17:34

@kaczule1 vydrž aspoň do 8. :palec: :mrgreen: Nám snad vyjde ten KET, ale tam máme horší kvalitu embryjek, tak se bojím, aby mi zas nezbyli oči pro pláč :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
8.3.14 17:45

@jarunka86 třeba budeš mile překvapena ;) Kolik máte mrazáčků?
Já budu chtít vydržet do 10. dne, to snad zvládnu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.3.14 09:42

@jarunka86 no upřímně moc šancí si nedávám…ale uvidíme…ty máš aspoň mrazáčky…já nemám nic..takže když to nevyjde tak vše znova :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.3.14 09:44

@kaczule1 já bych taky chtěla vydržet do toho 10 dne…ale tolik se bojím zklamání :,( ach jo… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
9.3.14 10:06

@adny to mi povídej, tak se bojím. A taky si myslím, že pokud najdu // tak se z toho ani nebudu dokázat radovat po předchozích zkušenostech :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.3.14 10:34

@kaczule1 jj je to mazec..já se už ani nedokážu z ničeho radovat..zjistila jsem že pořád jen přemýšlím nad dítětem…asi bych se měla trošku z toho vzpamatovat..ale když ono to jde tak těžko :( moc ti přeju //…kdy teda máš ten 10 den?? ty už chodíš do toho reprofitu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
9.3.14 10:35

@adny ano, teď je to moje 1. IVF (minimálka) v Reprofitu. Celkově ale 4. IVF :zed: 10. den po ET bych měla být ve středu, ET jsem měla minulou neděli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
9.3.14 11:25

@kaczule1 @adny No mrazáčky mám sice 3,ale v jedné snůšce, takže na jeden pokus :think: navíc jedno je horší, takže u toho se počítá s tím, že to nezvládne. Jsou kvalita 4bc a na ET jsem měla 4ab..tak jaká je šance? :evil: ale zázraky se dějí. Adny, ty žádný mrazáčky potřebovat nebudeš :kytka: a kaczule taky bude těhule :) trochu optimismu, na smutek je v nejhorším případě potom času dost. Teď žádné chmurné myšlenky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.3.14 12:44

@kaczule1 a jezdíte do olomouce? taky uvažuju že tam přejdeme…jenže to dojíždění olomouc a brno :( je to kus cesty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
9.3.14 12:45

@adny jo, my dojíždíme do Olomouce (z Ostravy) a nakonec jsme tam ani moc jezdit nemuseli - konzultace, pak akorát 1 kontrola po dobrání clostiku, OPU a ET ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.3.14 12:49

@jarunka86 kéž by..děkuji ale já jsem od narození pesimista :( a máš pravdu zázraky se dějí..ale připadá mi, že u mě to moc neplatí… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
9.3.14 12:50

@kaczule1 a to opu i et vám dělali v olomouci? protože na stránkách tam píšou že na tohle se jezdí do brna…a jak ti to tam připadá? prostředí? doktoři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí