Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jarunka86 děkuji, nezbývá než si počkat, stejně s tím nic neudělám
A co ty? Jak se cítíš? Jaký sis nastavila režim?
@kaczule1 dopadne to dobre, uvidis
ja se valim a odpocivam, ve stredu jdu uz do prace
jinak se citim uplne normalne, netehotne
mela jsem dva dny nafouklej pupek a jako namozeny brisni svaly a tlacil me zaludek na plice, ale dnes uz je to Ok. Dva dny jsem jen lezela a pila a preslo to. Myslim, ze to bylo po injekci decapeptylu ![]()
Děkuji za povzbuzení a uklidnění, že laparka nic není. Vím, že mám největší strach, co tam najdou.Ale třeba se to vyřeší a konečně se dočkáme druhého mimča.
@kaczule1 tak to je supr..moc gratuluji
určitě se tam nějaký bojovník najde a bude z toho mimi
držím moc pěsti… ![]()
Ahoj holky..takže kontrola dobrý..na každé straně cca 5-6 fólíků..největší měl 12mm..no celkově nevím zda je to dost nebo málo…takže pokračování v lécích a v úterý další kontrola..opu vypadá na sobotu nebo neděli..tak uvidíme…
@adny ty jsi byla dnes na Ko?
. U me se cekalo na 14mm, to mi pridali antagonistu, aby foliky nepraskly a potom na 18mm, pak byl pregnyl
u me uz ale nektere meli i 21mm, z toho myslim byla ta dve spatna vajicka. Drzim palce. Jak jinak zvladas jehlicky?
@dannyka1 jasně, neboj se, i kdyby na něco přišli, všechno se dá řešit ![]()
@jarunka86 jj u nás kontrolují i v neděli pokud to tak vychází…zítra mám další kontrolu tak asi uvidíme co bude dál..ale jsou to nervy…no a co ty? kdy máš v plánu testit?? ![]()
@adny urcite tam zitra bude uz pekna urodicka
ja uz lovim duchy
ale to je takovy nic, mozna stin nebo ryska. Zkusim ve stredu, to bude 8dni po ET a 13Dpo. Tak se modlim, at tam neco je ![]()
@jarunka86 8dní po ET je ještě brzy jestli jsi měla jedno embryjko ale ten 10.den už to bývá vidět, držím palce!
@MisTer ale 10. je az v patek
mela jsem jedno, tak snad tam porad je ![]()
@jarunka86 držím palce, určitě tam je
Já mívala ducha nejdřív 7. den a podruhé až 8. den po ET a to byl opravdu duch ![]()
@kaczule1 Ja tam toho ducha vidim
ale nevim, jestli me nesali zrak
uvidime, snad to dobre dopadne, uz bych si to fakt prala
ty mas zitra kontrolu?