Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jarunka86 děkuji, nezbývá než si počkat, stejně s tím nic neudělám
A co ty? Jak se cítíš? Jaký sis nastavila režim?
@kaczule1 dopadne to dobre, uvidis
ja se valim a odpocivam, ve stredu jdu uz do prace
jinak se citim uplne normalne, netehotne
mela jsem dva dny nafouklej pupek a jako namozeny brisni svaly a tlacil me zaludek na plice, ale dnes uz je to Ok. Dva dny jsem jen lezela a pila a preslo to. Myslim, ze to bylo po injekci decapeptylu ![]()
Děkuji za povzbuzení a uklidnění, že laparka nic není. Vím, že mám největší strach, co tam najdou.Ale třeba se to vyřeší a konečně se dočkáme druhého mimča.
@kaczule1 tak to je supr..moc gratuluji
určitě se tam nějaký bojovník najde a bude z toho mimi
držím moc pěsti… ![]()
Ahoj holky..takže kontrola dobrý..na každé straně cca 5-6 fólíků..největší měl 12mm..no celkově nevím zda je to dost nebo málo…takže pokračování v lécích a v úterý další kontrola..opu vypadá na sobotu nebo neděli..tak uvidíme…
@adny ty jsi byla dnes na Ko?
. U me se cekalo na 14mm, to mi pridali antagonistu, aby foliky nepraskly a potom na 18mm, pak byl pregnyl
u me uz ale nektere meli i 21mm, z toho myslim byla ta dve spatna vajicka. Drzim palce. Jak jinak zvladas jehlicky?
@dannyka1 jasně, neboj se, i kdyby na něco přišli, všechno se dá řešit ![]()
@jarunka86 jj u nás kontrolují i v neděli pokud to tak vychází…zítra mám další kontrolu tak asi uvidíme co bude dál..ale jsou to nervy…no a co ty? kdy máš v plánu testit?? ![]()
@adny urcite tam zitra bude uz pekna urodicka
ja uz lovim duchy
ale to je takovy nic, mozna stin nebo ryska. Zkusim ve stredu, to bude 8dni po ET a 13Dpo. Tak se modlim, at tam neco je ![]()
@jarunka86 8dní po ET je ještě brzy jestli jsi měla jedno embryjko ale ten 10.den už to bývá vidět, držím palce!
@MisTer ale 10. je az v patek
mela jsem jedno, tak snad tam porad je ![]()
@jarunka86 držím palce, určitě tam je
Já mívala ducha nejdřív 7. den a podruhé až 8. den po ET a to byl opravdu duch ![]()
@kaczule1 Ja tam toho ducha vidim
ale nevim, jestli me nesali zrak
uvidime, snad to dobre dopadne, uz bych si to fakt prala
ty mas zitra kontrolu?
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď