Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jarunka86 taky si myslím, že kdyby bylo něco špatně, tak se ozvou…
@jarunka86 do jakého chodíš caru? Ještě jsem neslyšela, že by nedali vědět jak to dopadlo!!!Já dva dny před ET věděla, že jich zůstalo z 10ti 5kousků a v den ET už jen 3kousci a hatchující blasty.
@MisTer IRGM K.Vary. Rekli to same i holcine z jine skupiny. Taky mi to prijde zvlastni, porad mam strach, ze zitra tam prijdu a nebude nic ![]()
@jarunka86 to by ti určitě řekli neboj. JE to divnej přístup uznávám, ale určitě se podaří a zítra budeš mít jedno mimi u sebe nebo si necháte rovnou dvě?
@MisTer No tim se utesuju, ze by snad zavolali, at nejezdim, prece jen mam to celkem 150km! Chteli bychom zavest jedno, snad bude jedno stacit
Dvojcatek se bojim a nechci prijit o pokus IVF, kdyby to nevyslo. Dve zkusime az na KET nebo na 3.pokus. Jak jste na tom s miminkem vubec vy?
Zdravím všechny po víkendu
Já jsem si ho náležitě užila a v neděli začala užívat clostík a v pátek kontrola. Jsem zvědavá na svoji reakci ![]()
@jarunka86 na zítra mooooc držím palce ![]()
@jarunka86 ta kto máš stejněě jako já já chci až na KET teď dát poslední dvě jsou jediný co mi zbyly
. Teď možná jeslti vyjdou přítelovi směny zkusíme IUI koncem února jestli se mi něco urodí bez hormonů tak uvidíme. Zatím to nechávám a v duchu doufám, že KET bude naše poslední stádium a snad se už dočkáme!
@kaczule1 Dekuju
Tobe preju nejakej ten peknej folik
@MisTer Uvidim,co mi reknou zitra, ale stejne si myslim, ze dame jen jedno
Urcite se dockate, bud z IUI nebo z KETU, jedno proste musi vyjit ![]()
@MisTer Jasny,zitra dam vedet
a neboj, nohy budu mit pekne hore ![]()
@jarunka86 taky děkuji
Já si vždycky s tím svým embryjkem pak povídala a přemlouvala ho ![]()
Holky tak dneska ráno první vpich..to byl mazec…bolelo to jak prase a pak se mi zatočila hlava tak jsem ještě chvíli ležela..kdyby tam nebyl manža tak bych to nezvládla…
to teda bude děs.. ![]()