Čeká někoho laparoskopie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
11.2.14 08:23

@jarunka86 a jaké to bylo poprvé to píchnutí? s náma je to složité..už jsem mohla dávno píchat…jenže manžel jede na lyže takže ve čtvrtek mám poslední norethisteron cca v pondělí bych to měla dostat a snad od úterka začnu píchat…snad to vše klapne tak jak to mám naplánované.. ;) a už víš jak ti to budou odebírat ty vajíčka? v celkové narkóze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
11.2.14 14:21

@adny Poprve to bylo zvlastni, musela jsem se odhodlat to tam pichnout :D ale nic to neni, jen to malinko stipne. Rekla bych, ze odber krve je mnohem vice bolestivej :palec: Pro me bylo horsi potom pichat 2×denne, uz jsem mela citlivou kuzi na tom brisku, ale taky se to da zvladnout. Dneska pichnu posledni a je to :D na OPU jdu ve ctvrtek a je to v celkovce, asi na cca 15-20 minut. Hrozi mi hyperstimulacnim syndromem, tak se bojim :,( nechci mimicky do mrazaku :think: To ti uz utece, utery je za tyden..pak to leti rychle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
11.2.14 15:07

@jarunka86 no já u toho budu potřebovat poprvé asistenci manžela :D jsem srab na jehly..a co to přesně znamená ten hyperstimulační syndrom? a dá se tomu něčím předejít? neboj určo tam nějaké bude které ti zavedou hned ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
11.2.14 15:20

@adny Ja jsem na zacatku pichala perem, to je jako inzulinovy pero a to vazne nic neni, to zvladne snad i male dite :) neboj se toho :) ta jehlicka je malinka a ostra, zajede tam jak po masle, opravdu :) ale uvidis no :) ja jdu dnes srabacky za svagrem, aby mi pichnul pregnyl, ten se picha do zadku :think: a je tam velka jehla, tak to uz sama nedam :D Ten syndrom je, kdyz mas hodne folikulu, tak se potom po odberu uvolnuje tekutina do bricha a tlaci to na vajecniky a na plice, takze se spatne dycha, mas nafoukly bricho a hrozi tromboza, takze pichas neco na redeni krve. Vajecniky se pak zvetsi a pry to dost boli, nevim :think: zhorsuje to HCG, tak proto mi hrozili, ze mi mimisky zamrazi, kdybych totiz otehotnela, tak se to jeste zhorsi a prodlouzi. Normalne je to pry na par dnu, ale pri tehotestvi muze trvat az dva mesice :twisted: predejit se tomu asi neda, ma se jen hodne pit a jist bilkoviny. Jinak ty horsi pripady se pak resi kapackama a nejakyma injekcema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
11.2.14 15:22

@jarunka86 pregnyl dozadku???Píchala jsem ho snad 20× a nikdy do zadku ale do břicha!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
11.2.14 15:24

@MisTer No,tak me rikala sestra, ze ho mam pichnout bud do zadku, nebo do stehna :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
11.2.14 15:26

V pribalovym letaku jsou obe moznosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
11.2.14 15:55

@jarunka86 radši bych teda píchla do břicha i se to k vaječníkům dostane rozhodně dřív než ze zadku a nebolí to tolik zadek zatneš a máš jelito!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
11.2.14 16:02

@MisTer No ja nevim, kdyby to bylo lepsi do bricha, tak by mi to snad rekli, nebo ne? Tak ted fakt nevim, kam :( :think: Ja myslim, ze nezalezi, jestli je to bliz k vajecnikum nebo ne, to snad ridi hypofiza, nebo uz jsem z toho fakt jelen? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.2.14 17:13
@adny píše:
@jarunka86 a jaké to bylo poprvé to píchnutí? s náma je to složité..už jsem mohla dávno píchat…jenže manžel jede na lyže takže ve čtvrtek mám poslední norethisteron cca v pondělí bych to měla dostat a snad od úterka začnu píchat…snad to vše klapne tak jak to mám naplánované.. ;) a už víš jak ti to budou odebírat ty vajíčka? v celkové narkóze?

Já měla poslední norethisteron v pátek a ms pořád nikde :nevim: Dneska si už dám skleničku červeného a doufám, že zítra dorazí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
11.2.14 17:13

@MisTer @jarunka86 pregnyl by se měl správě píchat do svalu do zadku. Když mi ho píchala sestra, tak vždycky do zadku (ať už na gyndě nebo v CARu), ale když jsem si ho píchala doma, tak do břicha ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
11.2.14 18:45

@kaczule1 Mne ho pichne zdravotni sestricka :D nebo vlastne bratr :mrgreen: tak snad to bude ok. Drzim palce na tu mrchu cervenou! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
12.2.14 09:02

@kaczule1 jakto? kde je potvora??ale ty už jsi určitě brala norethisteron ne? je fakt že některé holky psaly že to dostaly až po 9 dnech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
12.2.14 09:04

@jarunka86 já měla pregnyl taky vždy do zadku..ale to mi píchala sestřička…určitě ti to řekli dobře..takže to neřeš a udělej to tak jak říkali.. ;) zbytečně se nestresuj.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
12.2.14 12:20

@jarunka86 Zvláštní jak každý říká něco jiného, tak ještě že jsou dvě možnosti správné! Zítra na opu přeju pěknou úrodu a ničeho se neboj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí