Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adny píše:
@kaczule1 jakto? kde je potvora??ale ty už jsi určitě brala norethisteron ne? je fakt že některé holky psaly že to dostaly až po 9 dnech…
Tak ani dneska nic
Předtím jsem to dostala vždycky nejpozději 5. den, tak pevně věřím, že zítra už dorazí ![]()
@kaczule1 to mě mrzí a to už je po té minimálce nebo se na ní teprve chystáš? Já čekám taky každým dnem MS asi přijde na valentýna což je dost otrava mrcha jedna!
@MisTer právě čekám na ms abych mohla začít se stimulkou
A vyjde mi to na víkend, kdy se chystáme na hory ![]()
@kaczule1 to je pech teda tak asi odložit hory no uvidíš jak to vyjde to tělo si vždyckc dělá co chce!!
@MisTer hory bohužel neodlozime, ale to neva. Nějak to zvládnu
Kdy vy se na co chystáte?
@kaczule1 takže byste museli jít až v březnu…?No my někdy v dubnu pokud vše dobře půjde!
@MisTer nene, my už teď. Jen mi stimulka vyjde na víkend, kdy budeme s kamarádama na horách
Ale co už ![]()
@kaczule1 jo takhle já myslela jako pak transfer že by vyšel tak to jooooooooooooo. Tak to přeci vůbec nevadí!!
@MisTer to ne, ale nevím, jak budu reagovat na vysoké dávky clostiku a ještě ms. To si ten víkend neužiju, tak jak bych chtěla ![]()
@kaczule1 kolik budeš brát? Vůbec nevim jak to minimálky chodí!
Holky dekuju a zitra dam vedet, jestli teda budu schopna. Ja nevim, co od toho cekat
btw. pregnyl do zadku byla prochazka ruzovou zahradou, fakt pohodicka! ![]()
@kaczule1 ty to zvládneš ![]()
Taky mám takový „háček“… v dubnu jdu k mudr. na preventivní prohlídku a chtěla bych jí konečně poprosit o pomoc (když se víc jak 2 roky nedaří)… ale mám 2 lístky na rock for people… a ten je v červenci ![]()