Čeká někoho laparoskopie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
6.2.14 07:59

@jarunka86 holky u mě je to složitější..správně bych to měla dostat už teď v neděli..jenže to by nám odběr a transfér asi nejspíše vyšel na termín kdy je manža na horách..takže se mi to o týden posune…tímpádem asi začnu stimulovat až ten další týden v pondělí…natěšená jsem jak hrom..proto mě mrzí že se to zase posune :( ale ten týden už snad přežiju..a jak zvládáš to píchání??mám z toho hrůzu jelikož jehly nesnáším :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
6.2.14 08:03

@kaczule1 a kdy ti má dorazit?…ty jo tak to budeme všechny plus mínus stejně..a ty budeš brát co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
6.2.14 08:07

@adny to jdete na IVF, nebo jenom IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
6.2.14 08:10

@adny to víš, jsem zvědavá… asi nás na jaře (v létě) taky něco čeká, tak abych věděla co mám čekat. Iněkce mi nedělají dobře, např. na alergolouu jsem omdlívala… :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
6.2.14 09:23

@Muf86 my jdeme na ivf…iui jsme loni párkrát zkusili ale nevyšlo to :( no mi o injekcích vykládej…včera mi brali krev a já u toho zase omdlívala :( já mám z těch injekcí takový strach..ale jsou to takové malé jehličky..no uvidíme..manžel mi to bude píchat..já bych to asi sama nedala… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
6.2.14 09:28

@adny @Muf86 nebooj neměj strach jsou to fakt jehličky malé jde o první dvě injekce pak už to bereš jako že musíš taky jsem měla děsný strach, ale zvládla jsem to sama a radši sama než aby mi to píchal partner byl víc vyplašenej než já a než píchnul klepala se mu ruka a pak se v tom ještě „vrtal“ stačilo mi dřív že mi 2× píchnul pregnyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
6.2.14 09:34

@MisTer no já jsem poseroutka v tomhle :lol: poprvé mi s tím musí pomoct a pak už budu aplikovat sama..on stejně jede pryč tak mi nic jiného nezbývá :( a podle toho co mluvil tak to bude pro něj brnkačka..tak jsem zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
6.2.14 09:35

@MisTer a co ty? jak to jde?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
6.2.14 09:44

@adny je to fakt v pohodě mě to pak i chybělo po těch 10ti dnech píchání v kuse a poslední dny jsem pak měla dvě denně :lol: u nás jinak žádné změny po laparce mi teda krásně pracují vaječníky 12dc jsem měla dva folíky 14 a 13mm tak jsme se snažili, no ale kdo ví uvidíme stejně to dopadne jako vždy, člověk je plný očekávání a ono pak stejně nic a je tam ta mrcha červená!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
6.2.14 10:02

@adny a ukázali ti to aspoň jak se to píchá? nebo maželovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
6.2.14 10:23

@Muf86 nám jen rychlovka chytnout špek a píchnout :lol: v okolí pupíku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
6.2.14 10:43

@MisTer do břicha… no tak to tě obdivuju… to bych nedala… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
6.2.14 11:09

@Muf86 no my taky máme píchat do břicha…ukázala mi kolik a čím nabírat, pak přehodit tu malou jehličku, pak vzít ten špek zmáčknout a vpíchnout jehlu..jo a musíme ji vpíchnout úplně celou..a máme střídat strany…ježiš mě zabylo úplně zle :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
6.2.14 11:16

@Muf86 snad všude je to do břicha někde jsem slyšela i do zadku ale to si sama neuděláš a do břicha poblíž vaječníků mi to přijde teda lepší! Joo střídání stran jak píše adny jsem zapomněla zmínit to je potřeba. Měla jsem maliličky modřínky poprvé a pak dobrý už!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
6.2.14 11:25

@MisTer @adny no tak tohle jestli mě čeká…? 8o ale co my ženský kvůli mimču nedokážeme, že? :potlesk:
Proto se vždycky rozčílím, když chlapi nechtěj na spermiogram… :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital