Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky…tak jak jste strávili vánoce??upřímně já jsem ráda že už je to za mnou..bylo to letos pro mě dost smutné..samé děti a těhotné kolem mě
ale věřím že příští rok bude líp.. ![]()
@adny jj, taky to na mě o svátcích lehlo… i jsem si pobrečela do polštáře…
Holky, nezbývá nic jiného než věřit, že ten rok 2014 bude pro nás úspěšný ![]()
@adny u nás taky podobně vůbec mě to nebavilo a jsem ráda, že zase za rok!
@jarunka86 Ahoj, já teda taky ne
Koukám, že v únoru jdeš do IVF, my jdem taky, ale jen do minimálky. Kdy budeš začínat se stimulací? ![]()
Ahoj holky..já teda bohužel taky ne
a v únoru taky jdeme do ivf-krátký protokol…měla jsem jít v lednu do dlouhého, ale jaksi jsem nereagovala na synarel…tak nás zítra čeká iui..abychom ten měsíc zbytečně nepromeškali a v únoru to vypukne…no snad mi ty folíky tam dorostly jak měly..uvidíme zítra. a co vy? nějaké nové vyšetření nebo poznatky?? ![]()
@adny tak třeba ani k IVF nedojde
A pokud ano, tak únor je prostě náš
![]()
@kaczule1 no jako bylo to pro mě obrovské zklamání…jdu na kontrolu 11dc po synarelu s jistou věcí a oni mi řeknou toto…:( kéž by k němu nedošlo..ale už moc na zázraky nevěřím…
ale věřím, že únor bude náš… ![]()
@adny píše:
Ahoj holky..já teda bohužel taky nea v únoru taky jdeme do ivf-krátký protokol…měla jsem jít v lednu do dlouhého, ale jaksi jsem nereagovala na synarel…tak nás zítra čeká iui..abychom ten měsíc zbytečně nepromeškali a v únoru to vypukne…no snad mi ty folíky tam dorostly jak měly..uvidíme zítra. a co vy? nějaké nové vyšetření nebo poznatky??
Proč tak pesimisticky třeba se to dneska povede
přála bych ti to ![]()
@kaczule1 @adny Mam kratky protokol s antagonistou
stimulovat budu az prijde mrcha, coz by melo byt kolem 6. unora. Jsem natesena jak mala holka
ale tech jehel
navic mi delali nejake vysetreni, kdy mi strkali cosi do cipku a bolelo to jako cert, tak doufam, ze transfer miminka tak neboli ![]()
Ahoj holky..tak včerejší inseminace se nekonala
zůstalo to tam stejné jako na kontrole v pátek…ach jo..člověk je pořád zklamaný
takže mě taky čeká krátký protokol až to dostanu..počítám někdy od 9.2.tak snad nebudou žádné komplikace a vyjde aspoň tohle…