Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kaczule1 já myslím, že ano a testuj ted denně jakmile ještě zesílí ovu bude jakmile bude slábnout ovu je za tebou! A jistěte jistěte ![]()
@kaczule1 tvůj test vypadá jako pozitivní, já měla dneska už silnější kontolní čárku, ale zdá se mi stále ještě moc slabá… tak uvidím co ukáže zítra ![]()
@Muf86 já měla pozitivní ještě včera a dneska už slabší jak kontrolní, ale teplota pořád dole. Počítám, že dneska ovulka a zítra mi teplota vyleze nahoru
Ale to je jen můj předpoklad, tak jsem zvědavá. Ale odpovídalo by to tomu
![]()
Tak třeba u tebe zítra už bude pozitivní ![]()
@kaczule1 Teplota mi dneska ještě klesla… tak uvidíme jak se to vyvine ![]()
OVU je 24 až 48 hodin po pozitivním testu a poslední den nízké teploty? - říkám to stpávně?
@Muf86 přesně
ja měla pozitivní testy v pátek a v sobotu, v neděli teplota ještě dole ale test negativní a dneska teplota vyšla výš. Takže počítám, ze ovu byla včera ![]()
Už aby bylo odpoledne, jsem strašně zvědavá, co ukáže test dnes ![]()
Tady je můj graf…
Jenom si nejsem jistá, jestli včerejší OVU test už byl pozitivní, nebo čárka ještě zesílí ![]()
Bohužel teď u sebe nemám ani test, ani foťák… možná večer? ale to zase budu mít srovnání s testem z dneška…
Ahoj holky..moc vám závidím vaše testování
ať vám to vyjde…myslím na vás.. ![]()
@adny děkuji, ale není co
Testem se akorát ukáže, že mám ovulaci, ale stejně nic z toho ![]()
@Muf86 tak co, jak jsi dneska dopadla? ![]()
@kaczule1 včera byl test opravdu pozitivní, testovací čárka byla mnohem výraznější než ta kontrolní
a večer mě píchalo v podbřišku… teplota se ale zatím drží dole… tak uvidíme zítra ![]()
@kaczule1 díky
na co si nedáváš naděje? nebuď pesimistka, ono to jednou výjde nám všem ![]()