Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Muf86 já už v tomhle optimista opravdu nejsem
Budu se modlit aby alespoň v únoru ta minimálka vyšla ![]()
@kaczule1 jednou to přece musí vyjít…
pro mě bude zase leden obdobím modlení
no snad to k něčemu bude… ![]()
@kaczule1 @adny já se na to modlení dala už dávno…
tak třeba to konečně někdo vyslyší
já měla OVU 3.12. takže kdyby to vyšlo, tak bych mohla dát příteli TT pod stromeček ![]()
@Muf86 já měla ovu 1.12, takže kousíček od tebe, ale jak už jsem řekla, já tomu nevěřím, že by to vyšlo
Ale tobě držím moc palce ![]()
@adny co hodláte spáchat v lednu? ![]()
@kaczule1 budeme si držet palce navzájem
Kdy se chystáš si udělat test?
@kaczule1 chceme zkustit IVF v lednu…můžeš mi prosím tě poradit jak to bude probíhat…dr.mi napsala od 18dc norethisteron a že mám před dobráním přijít na kontrolu..a co se pak bude dít??pak ho vysadím a přijde ms? vůbec netuším..nějak mi nedošlo se optat…díky moc.
@Muf86 nevím, jestli ho vůbec budu zkoušet. Možná o víkendu, ale to počítám, že dorazí ms ![]()
@adny záleží, jaký budeš mít protokol. Pravděpodobně před ms chce jenom zkontrolovat, jestli je všechno v pořádku, jestli není třeba nějaká cysta a pak začneš se stimulkou ![]()
Holky MS vám přišla normálně po laparce??Já jdu ted ve čt a budu 25dc, tak jestli mi pak MS přijde klasicky 28-30dc
@MisTer já tak pozdě nebyla, tak nevím
ale jinak mi ms po laparce přišla asi 40.DC, ale já cyklus nemívám 28 dní ale spíše delší ![]()
@MisTer já mívala cyklus před laparkou 28 dní; po laparce 39 a 37
ale na laparce jsem byla 11.DC
@kaczule1 to ještě nevím. V neděli budu 28.DC, poslední 2 cykly (po laparce) jsem něla 39 a 37 dní, tak zkusím vyrdžet do 37DC a pak uvidíme ![]()
@kaczule1 no mám mít ten dlouhý protokol..což taky nevím úplně přesně co to znamená…právě nerozumím tomu norethisteronu..co má vlastně ukázat??