Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já už mám holky taky po laparce. Vše ok žádný srůst, děloha OK, vše průchodné…pak tedy nevím, kde ten problém je! Tak budu čekat, kdy přijde MS.
@MisTer no a máš to za sebou… ![]()
Taky jsem byla tak trochu naštvaná, že mi na nic neořošli… člověk doufá, že se něco posune… vyřeší a ono nic
Ale nezoufej, říká se, že často pomůže už jenom ta laparka, že když se to propláchne, tak to zabere. Jedno takové miminko dokonce znám ![]()
@MisTer taky jsem měla takové pocity..laparo dopadlo na jedničku, ale furt ne a ne otěhotnět..takže na jednu stránku radost, ale na druhou taková bezmoc
třeba ti to laparo fakt pomůže a teď to půjde raz dva…hodně holek to tak psalo.. ![]()
@Muf86 to mě mrzí..že to tento měsíc nevyšlo..
tak zase vzhůru do dalšího…beztak úspěšného ![]()
@adny děkuju, jsi hodná, v lednu se mám objednat na prevenci, a jsme domluvený, že požádáme o pomoc… takže asi „poslední“ pokus…
@adny ale spíš to holky psali po odstranění srůstu a a tak profouknutí asi jen nestačí ![]()
@MisTer někdy stačí profouknutí, mojí kamarádce také nic nenašli a v březnu bude rodit
mě dokonce i v nemocnici řekli, že i když nic nenašli, tak ať se snažíme, že i to propláchnutí často pomůže ![]()
@Muf86 tak to by bylo fajn, děkuju za informaci budem se snažit jako do ted!
@Muf86 tak já už ztratila trpělivost a v lednu fičíme na ivf..a uvidíme..snad budu mezi těmi šťastnějšími a vyjde to na poprvé… ![]()
@adny v lednu jdeš do CAR, nebo už je jisté IVF?
Budu ti držet palce
ale do ledna se ještě může stát věcí… ![]()
@kaczule1 @adny tak to jsem děvčata zvědavá, co udělají v lednu se mnou? Jestli mě odešle do CAR, nebo jestli mi něco naordinuje sama
![]()
@Muf86 je možné ze nejdřív to zkusite s clostikem
my to tak zkoušeli 3 měsíce (pod dohledem) a az pak jsme šli do CARu a zkoušeli IUI a IVFka ![]()
@kaczule1 je to možné, minule jsme se dohodly, že tomu necháte po laparce čas (3 měsíce) a když to nedopadne, tak na preventivce něco vymyslíme. Říkala mi o nějakých prážcích cca od 2.dne po cca 9. dne cyklu - to je ono?
@Muf86 jj, to bude ono. Bere se většinou buď 3.-7. DC nebo 5.-9. DC ![]()