Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kaczule1 no nevim dělá to přímo CAR tak jim budu věřit. Den před jdu ještě na kontrolu prej kdyby náhodou byla vysoká sliznice a napovídalo těhu hahaha, to byla vtipná poznámka doktorky
![]()
Dobré ráno
já mám dneska dovču, tak teprve snídám a užívám si pohodu ![]()
@MisTer tak hlavně aby bylo vše v pořádku ![]()
@Muf86 budeš už testovat? ![]()
@kaczule1 jé, tak to ti závidím ![]()
S testováním váhám… dnes jsem 11.DC, OVU jsem mívala 15.DC při cyklu 28 dní, ale teď nevím… minulý cyklus 37 dní, tak nevím… spíš jí čekám později… co myslíš?
@kaczule1 taky závidim zrovna dneska je krásnej zato mrazivej den!
@Muf86 tak to fakt nevím
Já už raději testuji, jsem zvědavá
Minulý cyklus jsem měla 13.DC negativní test - teda byla tam druhá čárka, ale o dost slabší a 14.DC už jasně pozitvní. To jsem nečekala, myslela jsem, že bude postupně sílit, jak u těhotenských testů, ale tam ze slabé čárky najednou byla fakt hodně silná. Pak 15. DC už zase slabá
Takže teď už raději testuji každý den od 10.DC ![]()
@MisTer dneska jdeme na konzultaci do CARu, tak jsem chtěla jen v práci končit dřív, ale bylo mi nabídnuto, jestli si nechci vzít volno, tak jsem toho využila ![]()
@Muf86 tím tě ale nechci nutit, jen píšu jakou mám zkušenost já z minulého cyklu
A když máš delší cykly, tak ovu asi bude taky později
Ale mohlo by se ti to srovnat, když jsi to před laparkou měla „normálně“ ![]()
@kaczule1 máš pravdu, před laparkou jsem měla 28 dní téměř vždy (max. odchylka byla 2 dny a to pouze vyjímečně), ale po laparce 39 a další 37, tak teď se prostě musím nechat překvapit… dnes to zkusím ![]()
@Muf86 tak to já měla přesně naopak. Já před laparkou musela brát utrogestan aby mi ms dorazila nějak rozumně a teď to vypadá, že se to nějak srovnává
Po laparce byl cyklus nejdelší snad 32 dnů
Možná kombinace laparky s lázněma mi opravdu prospěla alespoň v tomhle, ještě ale aby otěhotněla ![]()
@Muf86 to se tou laparkou takhle rozhází??To mi ani neřikejte ![]()
@MisTer Neboj se, myslím, že jsem vyjímka ![]()
Když jsem byla po laparce na kontrolu u mé mudr., tak už jsem měla být po MS a… stále nic. Říkala jsem jí, že do teď jsem neměla potíže s pravidelností a jestli mi to takhle „rozbili“ tak, že teda budu naštvaná
Řekla mi, že je možné, že po laparce je 1. cyklus rozhožený, ale mělo by se to srovnat. Takže 1. po laparce 39, 2. 37dní, tak teď to bude třeba jenom 35
![]()
@kaczule1 už se nemůžu dočkat, až si udělám můj 1. OVU test ![]()
Kdy budeš testovat ty?
@Muf86 a už jsi teda zkoušela? Já zatím negativní. Druhá čárka tam ale je, tak doufám, že někdy bude i dostatečně silná ![]()
Z dnešní konzultace v caru fajn pocit
v únoru jdeme do minimálky, a když jsme odcházeli, tak dr. řekl ať si užijem poslední klidné Vánoce bez mimča
Takže doufám, že to tak opravdu bude ![]()
@kaczule1 tak to je super, to znamená jen stimulace třeba clostíkem a odběr aby bylo máleo vajíček chápu to tak??
@MisTer tak, tak
Budu užívat clostík a 8 nebo 9 den na kontrolu a podle toho rozhodne, jestli bude ještě třeba co dopíchat, ale doufáme, že bude stačit clostík
Říkal, že předpokládá, že ze mně stejně těch 5-6 vajíček dostane, tak jsem zvědavá ![]()