Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adny Ahoj…u me asi taky opet bez OVU
nejsi sama…IVF mame snad taky na leden. Uvidime v prosinci na kontrole.
@jarunka86 a na kontrole ti nic nenašli??žádný folík? takže ještě nemáš žádné prášky atd jo? já jsem totiž už dostala norethisteron a mám ho brát od 18 dc 3× denně…pak těsně před dobráním kontrola a pak mi asi řeknou víc…a ty jdeš ještě na kontrolu po ms v prosinci jo?
raději si ale moc nečti diskuse tady..nejsou moc optimistické..anebo musíš dobře trefit… ![]()
@adny Ja jdu na kontrolu az po prosincove MS. Tam pry i vyfasuju leky na IVF. Pokud kontrola bude ok. Ja mam MS pravidelnou, ten norethisteron jsem brala 1× v zivote a naposled, uz to nechci ani videt
Mela jsem ho na zastaveni krvaceni mimo cyklus a pomohl, ale ty stavy u toho
Diskuze uz mam zmaknuty
Je to pade na pade…bud a nebo. Ja to beru tak, ze me stejne nic jineho nepomuze. Takze verim ![]()
@jarunka86 tak já po prosincové ms mám začít brát ten norethisteron…tak jsi mě moc nepotěšila s tím, že je to pěkné svinstvo
no a pak těsně před dobráním musím na kontrolu..ale to bude až někdy v lednu..jelikož tam budou až od 6.1.no a pak vlastně nevím přesně co se bude dít…
já taky věřím že to vyjde..musí…za ty prachy
jo a objednala jsem se k léčitelce..tak vám pak poreferuju..jsem zvědavá co mě tam bude čekat
a ty chodíš kam do CARU?
Zdravím po delší době
Koukám, že se po laparce tady moc nikomu nedaří
![]()
@MisTer jj, pořád
tak trochu jsem doufala, ze po laparce a lázních by se mohlo povest, ale marně. Minulý cyklus jsem si měřila BT a zkoušela ovulaky a ovulace byla, ale nic z toho
A co vy, kdy se chystáte na KET?
@kaczule1 já po laparce beru už 2cyklus Clostík…jedno IUI neúspěšné ted čekám ovu a na druhé IUi…jinak fakt nevím
nejak se miminku k nám nechce
@Liskynka já ani IUI nezkouším
Nejdřív jsme chtěli, ale nakonec jsem se na to vykašlala
a někdy na jaře asi půjdem do minimálky ![]()
@kaczule1 jj četla jsem v popisku…u nás to zkoušejí protože jsme oba v pořádku…aedy až na protilátky v plodném hlenu, proto mi nabídli IUI…pokud to nevyjde dám si na 6týdnu kortikoidy od Malíčkové a uvidíme co se stane dál
@Liskynka no u nás je vlastně taky vše v pořádku a teoreticky bych mohla otěhotnět i přirozeně. Jenže asi jenom teoreticky, protože čekáme už skoro 5 let ![]()
@kaczule1 a od té Malíčkové si něco brala??? nešla bys na kontolní testy? a co genetika??
@Liskynka Dr. Maličková mi nasadila Metypred + Godasal a na kontrolních odběrech (výsledky asi před týdnem) byly protilátky ještě vyšší
ale zlepšila se mi porucha buněčné imunity. Před zahájením IVF si ještě začnu píchat fraxiparin a navýší mi metypred