Čeká někoho laparoskopie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4289
8.11.13 07:55

@jarunka86 ať ti to dneska dobře dopadne a doufám, že se pochlubíš? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.13 12:40

@jarunka86 Taky na tebe myslim a dej vedet, jak to probihalo… nas to ceka asi po novem roce.
Drz se :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
8.11.13 13:49

Ahoj holky…tak dneska mrcha dorazila a ve velkém..už v noci mě bolelo břicho :( ach jo, takže depka jak blázen :zed: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
8.11.13 13:50

@jarunka86 tak jak jste dopadli??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
8.11.13 19:55

Ahoj holky :) Takze konzultace byla super :) Nakonec UTZ se nekonal, diky bohu :D Nabrali nam jen krev na ruzne nemoce a krevni skupiny a RH faktor, plus me na hormonalni profil, byla jsem prave 3DC, takze ideal :) Pan doktor nam vsechno pekne vysvetlil (ne, ze by zrovna me rikal neco noveho, ale konecne to pochopil i manzel :mrgreen: ) Od IUI nas odrazoval, kvuli endometrioze a planovany styk jsem odmitla…co asi tak delame posledni dva a pul roku, ze :D Takze v lednu, pokud vsechno pujde dobre, zacnu se stimulaci. Pred Vanoci, kolem 17.prosince pujdu na kontrolni UTZ a kdyz nebude cysta nebo jiny problem, tak po lednove MS zaciname :) Tak jsem si oddychla, ze nemusim zobat antinu :) Bylo mi doporuceno jedno embryjko, pry jsem hubena :( No, ale to predbihame :) Vsechno jsme to pekne probrali…mame v planu ICSI, prodlouzenou kultivaci a asistovany hatching. S tim vsim, pry u nas pravdepodobnost poceti je hodne vysoka :) Pry by se pan doktor ani nedivil, kdyby jsme to podstoupili jen jednou. Tak snad se nemyli a vyjde to :) Strasne se tesim. @adny Nesmutni…ja vim, ze to mrzi, ale rikej si, ze jednou to proste vyjde :)Spolecne to pekne zvladneme vsechny, co tu jsme :hug: @Muf86 Jiste, ze se pochlubim, nenecham si nic pro sebe :pankac: Jinak pan doktor rikal, at pozdravuju holky na diskuzi :D asi tam chodi same E-miminacky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
10.11.13 10:59

@jarunka86 tak to je fajn, určitě máš teď větší elán do snažení co? ;) určo to dopadne všechno hned na poprvé…já jdu do Caru za 14 dní a taky se už asi začnu optávat na umělé…tak třeba do toho půjdeme spolu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
10.11.13 17:40

@jarunka86 takže vlastně samé dobré zprávy :) to je dobře, přeju ti to.
Mě v páteční očekávaná MS ještě nedorazila… ale myslím, že bude zase „jenom“ opožděná, dnes mě dojímá každá kravina :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
10.11.13 21:21

@adny Ja doufam, ze to dopadne napoprve :-) Elan do snazeni me uz presel, nejak v tom nevidim smysl, kdyz vim, ze by to byl zazrak, kdyby se povedlo, ale snazit se samozrejme budeme i tak :-) To by bylo dobre, kdyby jsme sly spolu :) @Muf86 V podstate dobre zpravy :) Dali mi nadeji, ze taky budu mit svoje miminko :kytka: Testik zkouset nechces? Me se ted taky zpozdila o 4 dny, ale asi to bylo bud anovulakem nebo tim, ze jsem byla nemocna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
11.11.13 07:37

Dnes jsem si udělala test a… opět negativní :( jako VŽDY!!! :,( Takže teď už jenom čekat na MS, to je nejhorší období (bez naděje).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
11.11.13 13:21

Chtěla bych poprosit o radu ty, které už na laparoskopii byly.
Po zákroku jsem se zmátořila brzy a na konrtole u gynekoložky jsem mohla s úsměvem nahlásit, že jsem OK. Teď (cca před týdnem) jsem ale začala mít bolesti břicha. Je to taková bodavá bolest, když si sedám nebo lehám, když jdu na toaletu a včera i při styku. Myslíte, že to může mít souvislost? Na Laparce jsem byla 12.9. to se mi zdá už docela dlouho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.13 13:32

@jarunka86 Tak celkem dobry a pozitvni zpravy z CARu… Neztracej elan, vim, lehce se to rekne, ale hur udela… clovek uz je tak nejak unaveny z toho „vecneho doufani“ a podstupovani ruznych „testu a vysetreni“.
Musime se obrnit trpelivosti a neprestat doufat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.11.13 13:35

@Muf86 Tak to vubec netusim, co by to mohlo byt… taky me sem tam pobolivaji vajecniky a posledni dobou po laparce se mi stalo, ze i behem styku.
A nemohl by to byt zanet mocovych cest, nebo mocoveho mechyre? To je pry bodava bolest a nemusi to pry ani palit pri curani… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
11.11.13 14:51

@Muf86 tak to jsme na tom stejně…i když se snažím doufat, teď v tomhle období mě mé naděje těžce opouštějí… :,( všichni a všechno mě štve..nedej bože jak vidím miminko tak se mi derou slzy do očí..a to teď švagrová čeká do 14 dnů miminko…ach jo..to zase obrečím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
11.11.13 14:53

@Muf86 to já teda taky netuším..je fakt že potom cítím ovulaci více než před ní..ale jinak v době kdy ovulaci nemám tak nemám žádné potíže…takže ti moc neporadím..to je asi dotaz na dr. a jít se nechat vyšetřit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
11.11.13 14:55

@Kulišátko na močový měchýř je to moc vysoko… říkala jsem si, že to bude OK, ale po včerejšku, kdy mě to bolelo i při styku si říkám, jestli nemá přítel pravdu a nemám se objednat k lékaři? Co myslíte? Abych tam nebyla za simulanta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí