Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jarunka86 ať ti to dneska dobře dopadne a doufám, že se pochlubíš? ![]()
@jarunka86 Taky na tebe myslim a dej vedet, jak to probihalo… nas to ceka asi po novem roce.
Drz se
![]()
Ahoj holky…tak dneska mrcha dorazila a ve velkém..už v noci mě bolelo břicho
ach jo, takže depka jak blázen
![]()
Ahoj holky
Takze konzultace byla super
Nakonec UTZ se nekonal, diky bohu
Nabrali nam jen krev na ruzne nemoce a krevni skupiny a RH faktor, plus me na hormonalni profil, byla jsem prave 3DC, takze ideal
Pan doktor nam vsechno pekne vysvetlil (ne, ze by zrovna me rikal neco noveho, ale konecne to pochopil i manzel
) Od IUI nas odrazoval, kvuli endometrioze a planovany styk jsem odmitla…co asi tak delame posledni dva a pul roku, ze
Takze v lednu, pokud vsechno pujde dobre, zacnu se stimulaci. Pred Vanoci, kolem 17.prosince pujdu na kontrolni UTZ a kdyz nebude cysta nebo jiny problem, tak po lednove MS zaciname
Tak jsem si oddychla, ze nemusim zobat antinu
Bylo mi doporuceno jedno embryjko, pry jsem hubena
No, ale to predbihame
Vsechno jsme to pekne probrali…mame v planu ICSI, prodlouzenou kultivaci a asistovany hatching. S tim vsim, pry u nas pravdepodobnost poceti je hodne vysoka
Pry by se pan doktor ani nedivil, kdyby jsme to podstoupili jen jednou. Tak snad se nemyli a vyjde to
Strasne se tesim. @adny Nesmutni…ja vim, ze to mrzi, ale rikej si, ze jednou to proste vyjde
Spolecne to pekne zvladneme vsechny, co tu jsme
@Muf86 Jiste, ze se pochlubim, nenecham si nic pro sebe
Jinak pan doktor rikal, at pozdravuju holky na diskuzi
asi tam chodi same E-miminacky ![]()
@jarunka86 tak to je fajn, určitě máš teď větší elán do snažení co?
určo to dopadne všechno hned na poprvé…já jdu do Caru za 14 dní a taky se už asi začnu optávat na umělé…tak třeba do toho půjdeme spolu… ![]()
@jarunka86 takže vlastně samé dobré zprávy
to je dobře, přeju ti to.
Mě v páteční očekávaná MS ještě nedorazila… ale myslím, že bude zase „jenom“ opožděná, dnes mě dojímá každá kravina ![]()
@adny Ja doufam, ze to dopadne napoprve
Elan do snazeni me uz presel, nejak v tom nevidim smysl, kdyz vim, ze by to byl zazrak, kdyby se povedlo, ale snazit se samozrejme budeme i tak
To by bylo dobre, kdyby jsme sly spolu
@Muf86 V podstate dobre zpravy
Dali mi nadeji, ze taky budu mit svoje miminko
Testik zkouset nechces? Me se ted taky zpozdila o 4 dny, ale asi to bylo bud anovulakem nebo tim, ze jsem byla nemocna.
Dnes jsem si udělala test a… opět negativní
jako VŽDY!!!
Takže teď už jenom čekat na MS, to je nejhorší období (bez naděje).
Chtěla bych poprosit o radu ty, které už na laparoskopii byly.
Po zákroku jsem se zmátořila brzy a na konrtole u gynekoložky jsem mohla s úsměvem nahlásit, že jsem OK. Teď (cca před týdnem) jsem ale začala mít bolesti břicha. Je to taková bodavá bolest, když si sedám nebo lehám, když jdu na toaletu a včera i při styku. Myslíte, že to může mít souvislost? Na Laparce jsem byla 12.9. to se mi zdá už docela dlouho ![]()
@jarunka86 Tak celkem dobry a pozitvni zpravy z CARu… Neztracej elan, vim, lehce se to rekne, ale hur udela… clovek uz je tak nejak unaveny z toho „vecneho doufani“ a podstupovani ruznych „testu a vysetreni“.
Musime se obrnit trpelivosti a neprestat doufat. ![]()
@Muf86 Tak to vubec netusim, co by to mohlo byt… taky me sem tam pobolivaji vajecniky a posledni dobou po laparce se mi stalo, ze i behem styku.
A nemohl by to byt zanet mocovych cest, nebo mocoveho mechyre? To je pry bodava bolest a nemusi to pry ani palit pri curani… ![]()
@Muf86 tak to jsme na tom stejně…i když se snažím doufat, teď v tomhle období mě mé naděje těžce opouštějí…
všichni a všechno mě štve..nedej bože jak vidím miminko tak se mi derou slzy do očí..a to teď švagrová čeká do 14 dnů miminko…ach jo..to zase obrečím ![]()
@Muf86 to já teda taky netuším..je fakt že potom cítím ovulaci více než před ní..ale jinak v době kdy ovulaci nemám tak nemám žádné potíže…takže ti moc neporadím..to je asi dotaz na dr. a jít se nechat vyšetřit…
@Kulišátko na močový měchýř je to moc vysoko… říkala jsem si, že to bude OK, ale po včerejšku, kdy mě to bolelo i při styku si říkám, jestli nemá přítel pravdu a nemám se objednat k lékaři? Co myslíte? Abych tam nebyla za simulanta…