Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kulišátko ona tam píše, že mimčo chtěli, ale přítel se teď změnil a dítě nechce, tak má strach, že to nezvládne a plá se jaká je pravděpodobnost, že o mimi příjde… ![]()
No ta slecna asi neni normalni..nemam co k tomu rict
jinak ja mam zitra soudny den…bud prijde mrcha nebo ne ![]()
Tak mrcha dneska dorazila, 39 DC. No aspon dorazila bez hormonu, tak snad se vajecniky konecne probudily.
![]()
@jarunka86 a jak jsi na tom ty?
@Kulišátko tak to mě mrzí…ale jak říkáš aspoň bez hormonů…já jí čekám příští týden, tak uvidíme…začaly mě šíleně bolet prsa na dotek a záda…takže už se to zase blíží…ach jo… ![]()
Zatim nic…nekde se flaka
@Kulišátko Treba je to dobry zacatek
Telo se dalo do kupy a ted to pujde ![]()
@adny Myslis,ze dojde mrcha? Treba ne…dokud neni, tak je vzdycky nadeje ![]()
@jarunka86 určitě naděje umírá poslední…ale už jsem pesimista
po tak dlouhé době už tomu fakt nevěřím, že by se na nás mohlo usmát štěstí
ale jsem zvědavá na tebe…to vypadá nadějně co???
kolik dní máš zpoždění??
@jarunka86 píše:
Zatim nic…nekde se flaka@Kulišátko Treba je to dobry zacatek
Telo se dalo do kupy a ted to pujde
V to taky doufam
, bez hormonu jsem dostala MS snad jednou v zivote, takze snad se ty mrsky konecne probudily a budou fungovat lip ![]()
Ahoj holky jsem tu nová. Taky mě čeká laparoskopie. Nastupuju 18. listopadu. Budou mi dělat průchodnost vaječníků a udělala se mi cysta na levém vaječníku a už 3 měsíce je stále stejně velká a nezmizela
. Tak budou zkoumat jaká cysta to je a jestli to není endimetrioza ![]()
Jinam jsem zrovna dostala menstruaci jako na potvoru dřív takže mě zákrok čeká 17tý den cyklu. Máte někdo podobný termín zákroku v Plzni?
@adny Zpozdeni..tezko rict
ovulka byla dle doktora 16.10., takze dnes bych mela byt 19DPO. jenomze na testu neni nic a mrcha taky nikde…zacinam mit podezreni, ze ovu nebyla. Na testu by uz preci neco bylo ![]()
@jarunka86 hm,je fakt že to už by tam asi něco bylo…ale víš jak..hlavně nepřestat doufat
mě ještě chytl močák aby toho nebylo málo..
tak uvidíme…
@jarunka86 Je mozny, ze se to na testu, jeste neukazalo… Neprestavej doufat
Treba to vyjde ![]()