Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adny já měla první MS po laparca na délku normální, ale více jsem krvácela, ale je možné, že to bylo i tím, že jsem měla delší cyklus… ![]()
@jarunka86 jsi odvážná, držím palce s IVF, doufám, že nás budeš informovat o průběhu
Třeba se zadaří ze včerejší OVU ![]()
U mě nic nového, MS odešla, tak to zkoušíme… ![]()
@jarunka86 tak to držím palečky..my na to vlítnem po novém roce…tak mi musíš popisovat co to vše obnáší… ![]()
@jarunka86 jojo přišla po 25 dnech…jinak mívám po 21…takže celkem v termínu, ale byl to mazec.. ![]()
Urcite vas budu informovat
na prvni navstevu jdeme 8.11. to pry bude jen UTZ, klasicka prohlidka, odber krve obou partneru a mozna i spermiogram. Plus nejaka administrativa a mame pocitat s dvema az trema hodinama
to je masakr
Stejne ale doufam, ze tam nedojdem ![]()
@adny píše:
@jarunka86 jojo přišla po 25 dnech…jinak mívám po 21…takže celkem v termínu, ale byl to mazec..
ANDY mohu se zeptat???
ty máš cykly 21dní??? a co na to říká gynekolog??? stačí to k početí mimi??? Moje kolegyně je z toho 21dc špatná bojí se že nikdy nebude těhu že je to krátké…
@Liskynka jako upřímně řečeno jsem mu to asi nikdy neřekla..ale taky už jsem nad tím uvažovala že to začnu řešit..no jak jsem byla na iui a pak brala utroš tak jsem měla cykly 30 dní a taky to nevyšlo…ona je potom asi krátká ta luteální fáze že? no já doufám, že po té hydrošce se to zlepší a bude to aspoň těch 25 dní..to by snad mělo být ok co?
@adny noo prave muze byt kratka faze pro klidne zahnizdeni… ona vi tedy o svem tele houby je ji skoro 37.a kdykoliv ji neco vysvetkuji a rikam je ji to fuk. povidam Sarko do haje podivej se na me…ma 14ti letou dceru jeden potrat a rok cekam a nedari se.diky Emiminu, CARu a vsem holkam tady vim x veci na co se zamerit proc mimi neni.no jsem na ni zvedava jestli ji zlomim a bude se rehu nejak venovat
@Liskynka no asi to pořeším ale až příští měsíc..teď si nemůžu dovolit lítat po doktorech když mám novou práci..tak uvidíme jak to bude další cyklus…třeba je právě tohle ten problém..za zkoušku to stojí
a ta první dcera se ti povedla hned?
Ja nevim, ale mam za to, ze ta lutealni fazi by mela byt minimalne 10 dnu, jak neni, tak se mimi nezahnizdi(ikdyz zazraky se deji). e to snad porucha zluteho teliska, nebo tak neco. Ale zase pokud mas 21dnu cyklus a ovu treba 10DC, tak by to mohlo jit
pokud vim, tak za normalni se povazuji cykly od 21 do 35.
@jarunka86 jako když jsem měla cyklus 21 dní tak jsem ovu ten 10 den měla podle utz…no uvidíme jak to bude tento měsíc…a co ty? už jsi nervózní z návštěvy v CARu? ![]()
@adny No tak to by to melo byt OK
Jsem i nejsem…je to zvlastni pocit. Tesim se a zaroven tam nechci
Porad doufam, ze treba ted konecne se to povede
jsem blazen, ale nadeje umira posleni, ne? ![]()
@jarunka86 nejsi blázen, je tady hodně případů, kdy těsně před návštěvou CAR se zjistilo, že je dotyčná těhotná
držím palce ![]()