Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adny Tak to je super, ze ti to dobre dopadlo, tak supky do snazenicka
at mate pod stromecek trochu radosti
Ja ted momentalne cekam na mrchu…ja ji teda necekam, ale jak ji znam, tak zas prijde
jsem 29DC..prvni cyklus po laparo byl jen 28,ale ja obvykle mam 31. Samozrejme na testu neni nic ![]()
@Muf86 a @jarunka86
Tak to me mrzi holky
. Drzim pesti, aby to priste vyslo, ja mam ted po MS a momentalne se tesim na dovcu, sice jenom prodlouzeny vikend, ale uz to fakt potrebuju, nejak se to posledni dobou kupi… i v praci, takze aspon vypnu. Mela bych mit zrovna ovu v ty dobe, tak uvidime… treba si dovezeme darecek ![]()
@Muf86 @jarunka86 díky moc holky…aspoň jedna pozitivní zpráva
moc nesmutněte..vzhůru do dalšího měsíce a s optimismem…já věřím že už to další měsíc musí vyjít…
držím pěsti… ![]()
@Muf86 můžu se tě zeptat že jste měli jeden spermiogram špatný a druhý už dobrý..brali jste nějaké vitamíny? díky
Holky, ja ale jeste nesmutnim
to, ze mam 29DC na testu jednu carku myslim neni duvod ke smutneni
stale doufam, dokud neprijde mrcha, tak verim, ze chorvatsko a laparka dohromady zabrala ![]()
@Kulišátko Ja stale doufam, ze jsme si darecek odvezli, tak ho preju i vam
hlavne na to moc nemyslet, ze?
taky jsem si predem spocitala datum, aby to bylo kolem OVU ![]()
Ahoj vsem…tak zitra konecne laparo… @jarunka86 a tobe drzim palecky aby tvoje kombinace prisla v trojkombinaci ![]()
@adny píše:
@Muf86 můžu se tě zeptat že jste měli jeden spermiogram špatný a druhý už dobrý..brali jste nějaké vitamíny? díky
Přítel měl špatný spermiogram už roky (s předchozí partnerkou). Koupila jsem mu kotvičník v kapkách, bere pouze poloviční dávku, ale zabralo to! Tak dobrý spermiogram ještě nikdy neměl. Řikala jsem to doktorce a ta mi řekla, že tomu nevěří, že vědecky není dokázáno nic, že to vidí spíše na placebo efekt…
tak nebo tak, hlavní je, že to zabralo ![]()
FUUUUJJJJ ta vyprazdnovací voda se nedá pít!!! je to humus hilfeeee
![]()
@Muf86 ten humus na pití před laparo…nastupuji zítra ráno a dnes musím pít ten roztok abych se vyka.la
![]()
Já nic nepila…
kamarádce dělali klistýr…
a já nic, ani roztok, ani klistýr… zvláštní… ![]()
@Muf86 nooo právě!!§ Mě při žlučníku také laparo a nic mi nedávali. Ani normální klistýr ani roztok. Ptali se mi v Caru u Apolináře jestli chci nastoupit až v den zákroku. Řekla jsem že ano a na to konto mi dali právě ten roztok…