Čeká někoho laparoskopie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4264
26.9.13 21:37

@Kulišátko Tak to me mrzi :( ja mela mrsku opravdu mirnejsi. Kravceni bylo sice stejne, ale bolesti znatelne mensi. Nicmene uvidime, co dalsi…ta prijde do tydne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
28.9.13 13:34

Ahoj holky..tak už to mám za sebou..jako nepříjemné to bylo, ale jsem ráda že už to mám za sebou..bohužel výsledky budu mít až v pondělí…snad to bude ok.jsou to nervy… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
28.9.13 18:14

@adny Ahoj,tak vidis, da se to prezit, vid? :-) muzes si odfrknout. A rekli ti neco nebo vubec nic? Urcite to bude v poradku :-) moc drzim palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
28.9.13 18:22

@jarunka86 děkuji moc za podporu.. ;) zatím mi neřekli vůbec nic..jen sestřička něco naznačila že tam p. doktorka nenašla nic vážného..tak snad to bude ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
28.9.13 18:30

@adny No,ja myslim, ze kdyby tam bylo neco vazneho, ze by ti to uz rekli :-) bud v klidu. Ja jsem musela cekat az na vizitu s vysledkama, ale uz sestricka me uklidnila, ze to dobre dopadlo. Ja mela totiz hroznej strach, ze mi neco vezmou :D no jsem koza :D A ty bydes az do pondeli v nemocnici???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
28.9.13 18:35

@jarunka86 nene,já to měla ambulantně..ta hydrolaparoskopie se dělá v narkóze, ale člověk jde za 2 hodky domů…takže jsem ten den byla doma a v pondělí jdu na kontrolu…akorát mi říkali že týden nemáme mít sex…tak nevím..myslela jsem si že se můžeme snažit i tento měsíc..tobě řekli co??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
28.9.13 18:39

@adny Tak to mas super, ze jsi doma :-) me na sex nerekli vubec nic, holkam okolo co byly na jinych operacich rikali, ze maji dodrzet sestinedeli, ale mne nerekli vubec nic a potom, kdyz jsem sla ke svemu gynd. tak mi rekl, ze by bylo dobre pockat do dalsi MS, kterou jsem dostala za dva tydny po LPSK. Ale stejne jsme to zkusili driv :-) Ono asi zalezi, co ti tam delali..pokud ale nic neodstranovali, tak myslim, ze zkusit muzete :) jaky jsi DC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
28.9.13 18:52

@jarunka86 aha..právě je to zajímavé že každý dr. říká něco jiného..no já jsem teď 10dc…dr.mi právě říkala jak jsem byla na vyšetření před tou laparkou..no už nám to tady hezky zraje škoda že tento měsíc nic..tak mě celkem dostala..spíše mám strach ať tím něčemu neublížíme…no nevím..zda mám počkat do toho pondělka aspoň…?to je dilema… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
28.9.13 20:21

@adny Ja bych necekala :D ale je to na tobe. Mne vylozene doktor rekl, ze by si nepral, abych ten mesic otehotnela, abych se pry pekne zahojila. Ale zase spousta lekaru doporucuje zkusit to co nejdriv. Zalezi i na tom, jestli se na to citis. My jsme to zkusili asi 5 dnu po, to uz jsem byla 18DC takze nejspis i po OVU, ale za zkousku mi to proste stalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
29.9.13 10:10

@jarunka86 ok.tak jsi mi dodala odvahu…stejně nevím proč, ale mám teď na to větší chuť…asi to tělo ví, že nemůže tak o to víc to chce :D je to sranda…no a ty teda vypadáš jak? co plánujete dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
29.9.13 13:56

@adny Ja mela taky vetsi chut, a myslim ze to je tim, ze se to dole proste nejak vic prokrvuje :D U nas je to tezky..prirozene to pry sice pujde, ale ne hned a vzhledem k tomu, ze se snazime uz pres dva roky, tak uvazuju o IVF, ale nechce se mi do toho. Jsem asi pitoma, ale chci si to miminko udelat sama :) V polovine rijna jdu k doktorovi, tam mu mam oznamit, jak jsem se rozhodla. Dal mi na vyber ze tri moznosti < IVF, antikoncepce nebo hormony na pul roku na preleceni te endometriozy. Po tom pul roce by to pry melo jit samo, ale nevim, uz neverim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
30.9.13 07:22
@Muf86 Pokud jsi nemela problemy s chybejicim cyklem, nebo ti nevynechaval, tak by to melo byt dobre. Vetsinou mely holky po laparce ukazkovy cyklus 28 dni. :palec:

Před laparo jsem měla cykly 28 dní + - 2 dny. Dnes jsem 29DC. Zatím nic nenasvědčije tomu, že by měla dorazit MS…, tak uvidíme. Váhám, jestli mám udělat test… :nevim: abych nebyla zase sklamaná :,( ale je fakt, že si aspoň nevudu dělat plané naděje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
30.9.13 14:23

@jarunka86 ahojky…takže výsledky dopadly na jedničku :palec: tak jsem ráda..prý tam byla jen trošku septa..znamená to že děloha srůstá dohromady…ale to prý ničemu nevadí..každopádně jí trochu odřezali..tak uvidíme…jinak jak říkáš..taky bych si raději to mimi udělala sama..ale už tomu taky moc nevěřím :,( ale musíme myslet pozitivně..anebo se o to aspoň snažit ;) tak vzhůru do dalšího cyklu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4289
30.9.13 14:37

@adny To je fajn, že nemáš žádný problém :) chce to optimismus a ten ty máš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.13 18:39

@adny tak to je dobre, ze ti nenasli nic zavazneho ;). Ted hlavne s chuti do toho a jak pises, myslet pozitivne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí