Čeká někoho laparoskopie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4264
9.9.13 15:20

@Kulišátko No ja takhle drive shanela info o gynexu..tak jsem ho zacala brat, ale zbytecne. nepomohl ani neublizil…ale je to dost draha sranda teda :D Takze na ten Inofolic kaslu. Ja uz mam po tetce ze lhoty, tak tenhle mesic zkusime neco vymacknout :D v patek odjizdime do Chorvatska, tak si treba dovezeme darecek domu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
9.9.13 15:27

@hanka1120 Ahoj,tak co, uz mas po laparce?? Doufam, ze ti to dobre dopadlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
9.9.13 20:30

@adny jé, a odkud jsi? Chodím zatím do Eurofertilu (mám to v popisku ;) )

@jarunka86 když už, tak přes celou republiku :mrgreen: dál už to nešlo :mrgreen: Ale byla by škoda tuto možnost nevyužít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
9.9.13 22:23

@kaczule1 Tak urcite, kdyz nic, tak ti to aspon pomuze po psychicke strance :) Az budes sahat Frantikovi na pindika, tak si sahni i na nozicku, je to tradice a hodne se na ni zapomina. Nejdriv nosanek, pak pindik a nakonec nozicka :) Mozna uz nebude tolik turistu a nebudes stat frontu :) Manzelovo mamka drive delala v laznich a pry se tam dejou zazraky :) tak snad to tak bude i u tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
10.9.13 08:49

@kaczule1 no raději to nechci moc zveřejňovat…svět je malý…když tak ti to pisnu do soukromé zprávy ;) jj už to vidím..eurofertil..a kde to je?? my chodíme do fertimedu v polance..ale uvažuji o změně…nějak se mi moc nezamlouvá chování pana docenta…je to pro něj těžký byznys…ale tak nějak tomu ještě dáváme šanci do konce roku a pak IVF :,( a ty jsi v tom Eurofertilu spokojená??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
10.9.13 08:50

@kaczule1 a kdy máš na ty lázně nárok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
10.9.13 08:53

@jarunka86 já jsem teď začala užívat sarapis…a musím říct že jsem měla ukázkovou ovulaci…takže taky dost drahé ale u mě dobrý… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15866
10.9.13 08:55

@adny v EF se to 2× povedlo, ale potřebuji změnu a budeme přecházet nejspíš do Reprofitu v Olomouci. Na Fertimed jsem neslyšela žádnou chválu :roll: :nevim:
Nevím, co přesně musíš mít za sebou aby ti je pojišťovna schválila, ale jsem si řekla, že po 3 IVF a 2 potratech bych je už dostat mohla :think: Když tak zkus kouknout tady http://www.frantiskovylazne.cz/…cebny-pobyt/ na gynekologická onemocnění a tam jsou indikace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.13 09:10
@jarunka86 píše:
@Kulišátko No ja takhle drive shanela info o gynexu..tak jsem ho zacala brat, ale zbytecne. nepomohl ani neublizil…ale je to dost draha sranda teda :D Takze na ten Inofolic kaslu. Ja uz mam po tetce ze lhoty, tak tenhle mesic zkusime neco vymacknout :D v patek odjizdime do Chorvatska, tak si treba dovezeme darecek domu :)

Tak to si tu dovcu poradne uzijte… kamaradka si „dovezla“ dvojcatka. Drzim pesti ;).
O gynexu jsem taky uvazovala, ale nakonec po doporuceni od gynekologa jsem sla do Inofolicu, tak uvidime… je to trosku draha sranda, ale co se da delat. Aspon mi to treba srovna cyklus a nebudu muset do sebe rvat ty hormony :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
10.9.13 15:10

@adny No u me je to trochu slozitejsi, mam PCO a na ovulku mi nepomohl ani clostilbegyt, takze dost pochybuju o cemkoliv jinem. Gynex napriklad jsem brala tri mesice a nic, nepomohl mi v nicem. Ale ono u me krome te ovulky neni s cim, sliznici mam krasnou, ms taky chodi sama od sebe, foliky rostou, ale ty moje vajecniky zlobivy nepusti folik aby prasknul. A myslim, ze tu vrstvu z vajecniku vitaminy neodstrani…:( Tobe sleduji ovulku v centru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
10.9.13 15:16

@Kulišátko Mne ani tak nejde o penize…spis se nechci cpat vsim, co nekomu pomohlo. Ja jsem totiz presne ten pripad, kterymu nepomuze nic, co ostatnim ano :D nevim proc, ale je to tak :) Ja se ted dopuju jen Femibionem, abych teda alespon neco papala a necham to na prirode. Pro me by byl zazrak i jedno miminko, natoz dve :D Ty mas problemy s cyklem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
10.9.13 20:33

@kaczule1 taky o tom reprofitu uvažuji…tak uvidíme…nechce se mi zase procházet ty vstupní prohlídky a testy…ale asi nic jiného nezbyde… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
10.9.13 20:39

@jarunka86 aha..tak to máš trošku složitější…nezbývá než doufat…ale je to na hlavu co? :( jo mě kontrolují ovulku v caru.. po clostilbegytu jsem měla cystu :( teďka potom sarapisu je to ok..i když mi dr. v caru říkal že bez léků nic neuzraje..tak nevím…už mi z toho všeho dost hrabe.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.13 08:48
@jarunka86 píše:
@adny No u me je to trochu slozitejsi, mam PCO a na ovulku mi nepomohl ani clostilbegyt, takze dost pochybuju o cemkoliv jinem. Gynex napriklad jsem brala tri mesice a nic, nepomohl mi v nicem. Ale ono u me krome te ovulky neni s cim, sliznici mam krasnou, ms taky chodi sama od sebe, foliky rostou, ale ty moje vajecniky zlobivy nepusti folik aby prasknul. A myslim, ze tu vrstvu z vajecniku vitaminy neodstrani…:( Tobe sleduji ovulku v centru?

No tak to jsme na tom stejne… me navic jeste hapruje cyklus, nekdy dorazi ms sama, nekdy ji holt musime pomoct. Clostylbegit mi taky nezabral, taky to mam s tou ovulaci na houby, ted po laparce to snad bude lepsi. Navic mam vysokou hladinu testosteronu, ktera se bohuzel neda lecit… paradoxne ano, antikoncepci :zed: Ovulku zatim tak nejak sleduju sama za „asistence“ gynekologa. Do centra jeste nechodim, rikali jsme s doktorem, ze tomu dame jeste pul roku, tedka po laparce, tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
11.9.13 10:24

@Kulišátko tak to já dostanu ms vždy sama od sebe..s tím problém nemám…jen když beru utroš tak jsou cykly delší…já právě gynekoložku neměla nic moc tak jsem se rozhodla jít hned do caru…ale bohužel tam to taky není nic moc..jak jsem říkala..uvažuji o změně..tak uvidíme…a jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí