Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kaczule1 A jaks to zvladla, vsechno ok? Me to ceka v pondeli, tak uvidime. Tak se drz
.
@hanka1120 oblekla jsem si je pred zakrokem a sundat jsem si je mohla az druhy den rano. Pry se ale sundavaji hned jak zacnes chodit..jenze ja poradne chodila az ten druhy den, v den zakroku jsem porad spinkala ![]()
@kaczule1 drzim palecky, at te pusti
ale asi by meli, pokud nemas komplikace ![]()
Zdravím
domů mě pustili až dneska, jelikož se včera dr. nelíbilo, kolik mi drenem vytékalo „bordelu“, tak mi ho nechal do dneška. Ale jsem ráda, že už to mám za sebou
Jinak u mně všechno OK - žádná endometrioza, žádné srůsty, děloha jak má být, vejcovody průchodné, jen se potvrdilo mírné PCO
Vaječníky byly trochu zvětšené a lehce polycystické, tak je naříznul a sesloupl malou vrstvičku
Říkal, že to nebylo nijak drastické, že bych neměla vůbec ovulaci, ale prostě jen občas
Tak jsem zvědavá, jestli to k něčemu bude ![]()
@kaczule1 Tak to je super, ze to mas za sebou a vse je OK
jen teda nechapu, proc jsem nemela dren a to mi toho delali mnohem vic
ale ja se bez nej teda obejdu
Rikali ti neco o snazeni? Jako kdy zacit?
@jarunka86 taky nevím, proč jsi ho neměla
Mě z něho právě celkem dost odcházelo i když to nebývá úplně pravidlem
Ale buď ráda, to vytažení, byla celkem chuťovka, málem jsem kopla sestru
![]()
@kaczule1 To si myslim, ze vyndavani neni nic hezkyho. Taky jsem se modlila, abych ho nemela
to bylo prvni, co jsem zkoumala po operaci
a jak ti je?
@jarunka86 teď už celkem fajn. Pořád to pobolívá ale není to nic hrozného ![]()
Jo a co se týče snažení tak teď dávám tělu oddych od doktorů. Už toho na mně bylo moc
V půlce září chci jet do lázní a pak tomu zase necháváme volný průběh a asi někdy příští rok se do toho zase vrhnem ![]()
Zdaravím vás holky, lá mám jít na laparoskopii 12.9. tak jsem zvědavá na co příjdou.
Mě sestřička řekla, že si mám koupit 4ks obynadel místo punčich… Už jsem byla jednou na kyretáži a tam jsem je musela mít taky.
Ahoj holky..tak u mě laparka zase až další měsíc…bohužel jsem to dostala dřív a nestihla předoperační
ach jo.. ![]()
@adny předoperační je do druhého dne
Ale měsíc uteče jako voda a pak hurá na to ![]()
Já se na laparku byla objednat už v červnu, ale řekli mi, ýe až po prázdninách… takže teď čekám už 2 měsíce…
jinak předoperační mám domluvený na 4.9. ale budu ho mít hotové ještě ten den (je to rychlovka, sice se toho musí objehnout víc, ale v pohodě za dopoledne)
Ahoj holky, já byla na laparoskopii 16.8.2013 a dnes jsem konečně dostala MS. Což jsem se bála, že operace nakonec byla k ničemu. Doufám, že se mi teď vše již srovnalo a půjde to už samo. Všem ženám, které to ještě čeká, držím palečky.
@Muf86 Ahoj, tak to máme stejný termín laparoskopie. Bude mi ji provádět doktor z CAR v jedné malé nemocnici. Je to diagnostická laparka, chceme vědět, jestli je vše o. k. a proč se vlastně nedaří otěhotnět, když už to jednou vyšlo a je z něj 5 letý zdravý klučina ![]()